Kozacy też mają swoje forum na sztab.com, konkretnie pod adresem www.cossacks.sztab.com/karczma
Cossacks: Back to War
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Cossacks: Back to War
Gra ktoś w tą gre? Dla nie zorientowanych akcja gry dzieje się w XVI-XVIII wieku, możemy pokierować kilkunastoma różnymi nacjami, w tym Polską. Wydobywamy 6 surowców - Żywność, Drewno, Kamień, Złoto, Węgiel i Zelazo, co ciekawe każdy surowiec nam ubywa, np. Żywność jest potrzebna do utrzymania jednostek, Złoto do utrzymania najemników, a Żelazo i Węgiel na proch, do dział i karabinów. W grze mamy kilkanaście rodzajów budynków, kilkadziesiąt różnych jednostek i ulepszeń, Ogromne mapy (Jak sobie ustawisz
) I wielkie bitwy z udziałem nawet 10000 jednostek po jednej stronie.
Kozacy też mają swoje forum na sztab.com, konkretnie pod adresem www.cossacks.sztab.com/karczma
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Pomyliło mi się, nie chodziło mi o Command & Conquer...
Nie pamiętam nazwy tej gry, ale były w niej takie państwa jak Hiszpania, Anglia, Francja, USA, Majowie, Aztekowie, Siuksowie, Dewalarowie, Irokezi, Texoco, Inkowie. Wiem tylko, że grafika, budynki i te ikonki na dole ekranu to jak żywcem wyjęte z tej gry.
Nie pamiętam nazwy tej gry, ale były w niej takie państwa jak Hiszpania, Anglia, Francja, USA, Majowie, Aztekowie, Siuksowie, Dewalarowie, Irokezi, Texoco, Inkowie. Wiem tylko, że grafika, budynki i te ikonki na dole ekranu to jak żywcem wyjęte z tej gry.