Ustawienie czasu

Pojawiają się tu informacje istotne dla funkcjonowania Forum. Zapraszamy do przeglądnięcia od czasu do czasu.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Ustawienie czasu

Post autor: lucbach » 03 sie 2005, 22:39

Aby czas w naszym profilu wyświetlał się prawidłowo, należy ustawić obowiązujący czas letni, mianowicie:

Kod: Zaznacz cały

(GMT +2:00 hours) Kaliningrad, Poł. Afryka
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Gb.Ottis
Użytkownik Forum
Posty: 128
Rejestracja: 04 sie 2005, 14:48
Lokalizacja: Radom
Kontakt:

Hmmm ...

Post autor: Gb.Ottis » 24 sie 2005, 00:59

Raczej tego nie wykonam. Tradycyjnie używam czasu obowiązującego tutaj u nas w Polsce, czyli GMT +1.00. Zmieniam to wtedy gdy aktualnie u nas jest zmiana czasu. Nie rozumiem więc po co korzystać z czasu dla Kalingradów i innych badziewiaków, skoro możemy korzystać z naszego, lepszego polskiego systemu czasowego :}
Piotr Soboń Gb.Ottis
E-mail: Gb.Ottis@poczta.fm
tel. +48 692636048
GG: 3832344

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 25 sie 2005, 18:49

... bo teraz obowiązuje czas letni :niedowiarek: ?
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Gb.Ottis
Użytkownik Forum
Posty: 128
Rejestracja: 04 sie 2005, 14:48
Lokalizacja: Radom
Kontakt:

:}

Post autor: Gb.Ottis » 25 sie 2005, 23:57

U mnie na kompie wciąż mnie pisze, że mam GMT +1,00 ... nie wiem, może to się nie zmienia, a może ja źle ustawiam ... w każdym razie mam GMT 1.00 i chwilowo zmieniać nie bedę. :}
Piotr Soboń Gb.Ottis
E-mail: Gb.Ottis@poczta.fm
tel. +48 692636048
GG: 3832344

piotrek_1000
Użytkownik Forum
Posty: 331
Rejestracja: 21 paź 2005, 19:31
Lokalizacja: Giżycko

Post autor: piotrek_1000 » 03 gru 2005, 15:49

Mam tak samo jak Gb. Ottis. 8)
Ale on ma rację to są czasy badziewiaków :P ha ha hi

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

nie nie niet

Post autor: Kheli » 12 gru 2005, 20:14

a ja z tego nic nie rozumiem - i według mnie nie potrzebne jest to wcale :P

Awatar użytkownika
mar244
Użytkownik Forum
Posty: 360
Rejestracja: 01 paź 2005, 08:56
Lokalizacja: Częstochowa

Post autor: mar244 » 17 gru 2005, 19:28

a teraz czas zimowy i co???
Obrazek

Awatar użytkownika
Rogaliusz
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 01 sty 2007, 17:05
Lokalizacja: Łochów
Kontakt:

Post autor: Rogaliusz » 01 sty 2007, 20:11

DO Cholery Admin wywal te spamerskie posty :!: :!: :!: :prosi:

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 01 sty 2007, 21:05

Raczej takiego momentu się nie doczekamy Rogaliuszu. W tejże chwili oczekujemy nowej wersji strony i nowej wersji forum K&M, na którym to zajaśnieje wzorowy pożądek, a wszelkie spam-booty nie będą miały na nim racji bycia.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Rogaliusz
Użytkownik Forum
Posty: 5
Rejestracja: 01 sty 2007, 17:05
Lokalizacja: Łochów
Kontakt:

Post autor: Rogaliusz » 02 sty 2007, 14:30

O dobrze bo lubie Knighst and merchants (pierwsza gra jaka dostałem).

ODPOWIEDZ