...

Trafiają tu posty powtarzające poruszane tematy, spamujące lub nie związane z grą. Czyszczone co jakiś czas.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking

Awatar użytkownika
Cahir
Użytkownik Forum
Posty: 56
Rejestracja: 29 lip 2010, 13:30

Post autor: Cahir » 07 maja 2013, 21:44

A wiesz, że mamy już 2013 rok?

Awatar użytkownika
kuba0811
Użytkownik Forum
Posty: 21
Rejestracja: 12 sie 2011, 13:34
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kuba0811 » 07 maja 2013, 21:45

Jak nie pomagasz to po co sięodzywasz?
"Armia baranów prowadzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów prowadzona przez barana.,,-Napoleon

Awatar użytkownika
Cahir
Użytkownik Forum
Posty: 56
Rejestracja: 29 lip 2010, 13:30

Post autor: Cahir » 07 maja 2013, 21:50

Przy takim sprzęcie to i cud nie pomoże.

Awatar użytkownika
kuba0811
Użytkownik Forum
Posty: 21
Rejestracja: 12 sie 2011, 13:34
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: kuba0811 » 07 maja 2013, 22:19

Sprzęt stary ale nie mam lepszego.
Ale pytam bo nie wiem czy da się coś zrobić czy nie.
"Armia baranów prowadzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów prowadzona przez barana.,,-Napoleon

Awatar użytkownika
Cahir
Użytkownik Forum
Posty: 56
Rejestracja: 29 lip 2010, 13:30

Post autor: Cahir » 08 maja 2013, 12:36

;) pisze: No i nie każdego stać na kupno najnowszego sprzętu.
Większych bzdur już dawno nie słyszałem. Jeśli mam potrzebę a do tego dwie ręce i sprawny umysł to idę najnormalniej w świecie do pracy i zarabiam. I nie martwię się że na coś mnie nie stać.

Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Posty: 1161
Rejestracja: 14 mar 2007, 18:08
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Kamyk » 08 maja 2013, 12:46

Nie każdy może iść do pracy lub pozwolić sobie na taki wydatek. Jedyne co pozostaje to kombinować.

Mixons
II Miejsce KaM Ligi Polskiej
II Miejsce KaM Ligi Polskiej
Posty: 216
Rejestracja: 27 kwie 2011, 17:56

Post autor: Mixons » 08 maja 2013, 16:14

Cahir pisze:
;) pisze: No i nie każdego stać na kupno najnowszego sprzętu.
Większych bzdur już dawno nie słyszałem. Jeśli mam potrzebę a do tego dwie ręce i sprawny umysł to idę najnormalniej w świecie do pracy i zarabiam. I nie martwię się że na coś mnie nie stać.
Po pierwsze trzeba mieć pracę, do znalezienia której wcale nie wystarczą tylko chęci, wiadomo jakie dzisiaj są realia w Polsce i jak trudno znaleźć pracę.
Po drugie nie każdy jest pełnoletni, żeby zarabiać na siebie i swoje wydatki.
Po trzecie trzeba jeszcze mieć dobrze płatną pracę, żeby faktycznie znaleźć te pieniądze na nowy komputer, który na pewno nie jest najważniejszym wydatkiem.

Więc naprawdę, odpuść sobie takie aroganckie zachowanie Cahirze.

Awatar użytkownika
Cahir
Użytkownik Forum
Posty: 56
Rejestracja: 29 lip 2010, 13:30

Post autor: Cahir » 08 maja 2013, 19:06

Mixons pisze:
Cahir pisze:
;) pisze: No i nie każdego stać na kupno najnowszego sprzętu.
Większych bzdur już dawno nie słyszałem. Jeśli mam potrzebę a do tego dwie ręce i sprawny umysł to idę najnormalniej w świecie do pracy i zarabiam. I nie martwię się że na coś mnie nie stać.
Po pierwsze trzeba mieć pracę, do znalezienia której wcale nie wystarczą tylko chęci, wiadomo jakie dzisiaj są realia w Polsce i jak trudno znaleźć pracę.
Po drugie nie każdy jest pełnoletni, żeby zarabiać na siebie i swoje wydatki.
Po trzecie trzeba jeszcze mieć dobrze płatną pracę, żeby faktycznie znaleźć te pieniądze na nowy komputer, który na pewno nie jest najważniejszym wydatkiem.

Więc naprawdę, odpuść sobie takie aroganckie zachowanie Cahirze.
Najdłużej szukałem pracy miesiąc. Pierwszą pracę zaczynałem w wieku 16 lat i wystarczyły mi tylko chęci. Dobrze płatnej pracy bez doświadczenia w polsce nie znajdziesz ale kto powiedział, że trzeba pracować w tym kraju? Sprzęt który uciągnie kama to wydatek rzędu 500 zł czy to dużo? Wszystkie przeciwności istnieją tylko i wyłącznie w ludzkiej głowie więc skończ te bezsensowne komentarze Mixons

Bo_co
Zwycięzca KaM Ligi Polskiej
Zwycięzca KaM Ligi Polskiej
Posty: 326
Rejestracja: 27 sty 2012, 18:02
Lokalizacja: Poznań / Jarocin

Post autor: Bo_co » 08 maja 2013, 21:31

Właśnie Mixon, lepiej robić za 5 zł niż nie robić wcale i narzekać...

Też zbieram na nowego kompa, 2 miesiące i bdzie jakiś ekstra model ^^

Swoją drogą, na stronie intela mają 'uniwersalne' sterowniki, jak nie wiesz ktore pobrać. Ma chyba 75Mb.
Jeżeli dom jest pewną sytuacją, to oglądając go z różnych stron wyglądałby inaczej.

Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum
Posty: 453
Rejestracja: 30 lip 2010, 14:57
Lokalizacja: Hajnówka/Białystok

Post autor: ChrisEggII » 09 maja 2013, 12:17

Cahir pisze:
;) pisze: No i nie każdego stać na kupno najnowszego sprzętu.
Większych bzdur już dawno nie słyszałem. Jeśli mam potrzebę a do tego dwie ręce i sprawny umysł to idę najnormalniej w świecie do pracy i zarabiam. I nie martwię się że na coś mnie nie stać.
No oczywiście, zwłaszcza mając 12-16 lat. Nawet jakby zarabiał, to może po prostu nie potrzebuje nowego sprzętu, albo komputer jest jedynie trzeciorzędną formą rozrywki? Sorry, ale ja nawet jakbym zarabiał, to bym nie wywalał kasy na ulepszanie sprzętu, zwłaszcza, że obecny mi całkowicie wystarcza.
kuba0811 pisze:Dotyczą całego remakea ... niestety chciałem pograć w kampanie tpr ale ścina przy bitwach lub w mieście :(
Poszukam tych sterowników może pomoże. Dzięki kubuś :)
PS System to win xp
Może zainstaluj najnowszego .NET Frameworka? Też czasami pomaga.

ODPOWIEDZ