Solucja

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Lesiu
Użytkownik Forum

Solucja

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Lesiu »

Swoją prośbę kieruję do doświadczonych graczy, którzy nie mają co robić tylko pomagać fanom KaM:TSK :)

Na stronie głównej knights.sztab.com jest bardzo ładna mapa z zaznaczonymi misjami, a kliknięcie na każdą przenosi nas do wyczerpującego i treściwego opisu misji, jak i sposobu na jej przejście. Problem w tym, że są tam misje 1-10 oraz 13 i 17 i stan ten utrzymuje się odkąd pamiętam, czyli już ponad rok. Bardzo proszę, żeby ktoś uzupełnił te opisy, bo sam nie jestem zbyt dobry w tą grę a chciałem ją w końcu przejść bez kodów. Przy okazji można by też zrobić pełną solucję do KaM:TPR (mówię przy okazji, bo bardziej mi się podoba TSK, ale jakby była solucja to bym i TPR przeszedł ;)
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zozol92 »

Przepraszam, ale jakiś rok temu sam pisałem misję 12 i przesłałem gotową do Lucbacha, ale ani jej nie zamieścił, ani mi nie odpisał co w niej było źle...
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Nie ma sensu zapełniać tych misji poradami. W plan idzie nowa wersja strony i poradnik Khelbena, wtedy nie będzie żadnych luk. Do tego czasu możesz pytać o porady na forum tak jak robiłem to ja (przykład):

MISJA 14
http://www.knights.sztab.com/forum/view ... 18&start=0

i inni...
Obrazek
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Compadre Lesiu, trafiłeś w odpowiednie miejsce i do właściwych osób. Mr. Khelben służy pomocą i z chęcią poinstruktuje, jak i napisze odpowiednie opisy misji. Część mam już gotową, jednakże czekają one [owe opisy] na start nowej wersji strony, nad którą praca wre pełną parą. Masz rację, że aktualnie nie ma żadnych aktualizacji na naszej obecnej stronie głównej. Ona do śmieci pójdzie, gdy nasz drogi administrator zakończy pracę nad całkowicie nowiutką stroną. Według obliczeń, winien uporać się z nią do września... ale jak będzie na pewno, tego jeszcze nie wiemy. W tymże okresie mam w planie przesłać jego administracji moje wypociny, które jak się spodziewiam: w większości trafią do działu z opisami misji, jeżeli nie wszystkie hurtowo. Będą one na tyle przejrzyste, że każdy gracz, który utknął w jakiejś misji z łatwością dowie się mojego sposobu na przejście takowej. Tak więc bez paniki i trochę cierpliwości. Jeżeli pan Lucbach nie wyrobi się do września, to my wyrobimy się w zamknięciu go w lochach naszej majestatycznej warowni, nad którą pieczę stanowić będzie straż składająca się z halabardników w pełnym rynsztunku. No. :)
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

Khelben ma rację. Co do opisów, to pewnie znajdzie się tam większość opisów. Jak opis zozola92, mój opis, opisy Khelbena i wielu wielu innych rycerzy z naszej forumowej braci. Ażeby wszyscy, co mają problemy z misjami je ukończyli.
Crimson (king) Michailoff
Lesiu
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Khelben, a czy twoje opisy są tak cudowne jak choćby ten? :
http://www.knights.sztab.com/index.php?dzial=tsk4
Jeśli są takie, i zawierają obrazki z mapami i dokładnymi instrukcjami, to prosiłbym Cię, żebyś wysłał mi je w miarę możliwości na maila, bo jak mówisz nie wiadomo dokładnie kiedy strona ruszy, a ja chciałem w końcu tego KaMa przejść ;)
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Znaczy się, że ciakawie napisany? Jak najbardziej, może nawet ciekawiej. Jeśli chodzi o zrzuty ekranu, to na bank ich nie będzie. Trzeba zwiększać możliwości swojej wyobraźni, jeśli te są na takim poziomie, że wymagają gotowych obrazków ;). Screeny zajmują tylko miejsce prawdziwemu tekstowi. Opiszesz znacznie więcej, aniżeli przedstawisz na jednym, czy dwóch obrazkach.
Lesiu
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

No skoro mówisz ze opisy są wystarczająco pomocne, to screenow nie trzeba ;) A mógłbyś mi to wysłać na maila, czy musze czekac na nową strone?
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

No, to widać, że cierpliwość masz wielką rzeczywiście :). Na gadu podasz mi numery najpotrzebniejszych opisów, acz proponowałbym samemu jeszcze nad misjami posiedzieć, pogłówkować. To daje znacznie większą satysfakcję z przejścia misji.
Lesiu
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Przydołoby się 19 i 20 TSK, ale na razie jestem w 4 więc jeszcze poczekam aż tam dojdę :P
Odpowiedz