Znajdz to

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Pablo1517
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Pablo1517 »

Ludzie nabijają posty dla siebie, jeśli nabijają je w zabawach to jest wszystko w porządku, bo nie zaśmiecają reszty forum
Licznik postów pozwala określić, czy dana osoba jest na forum długo, jak widzę dużo postów, to myślę, że kolega jest obeznany w temacie, i jak się o coś pytać to właśnie tej osoby, a jest problem, jak zapytam się jakiegoś totalnego nooba w danej dziedzinie, a skieruje mnie na niego wielka ilość postów nabita w bezsensownych, tematach z dziecinnymi grami -.-. Nie macie własnego życia czy jak że szukacie bezmyślnych zabaw w internecie?

* głupota synu, głupota.
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zozol92 »

Pablo1517 pisze: Licznik postów pozwala określić, czy dana osoba jest na forum długo, jak widzę dużo postów, to myślę, że kolega jest obeznany w temacie, i jak się o coś pytać to właśnie tej osoby, a jest problem, jak zapytam się jakiegoś totalnego nooba w danej dziedzinie, a skieruje mnie na niego wielka ilość postów nabita w bezsensownych, tematach z dziecinnymi grami -.-...
Po to jest właśnie, kolego, data wstąpienia na forum. Jak już zauważyłeś, liczba postów nic nie znaczy.
Pablo1517 pisze: * głupota synu, głupota.
Nie czytaj ich to Ci nie będzie ta głupota przeszkadzać. Oznacz temat jako przeczytany (albo "ignoruj" jeśli jest) i tam po prostu nie zaglądaj. Ktoś komu w danym temacie przeszkadza głupota, a ciągle tam włazi, szuka dziury w całym i lubi wszczynać awantury.
Pablo1517
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Pablo1517 »

Data wstąpienia na forum nic nie znaczy, są tacy co wstąpili rok temu a mają 2-3 posty, bo weszli tylko o coś zapytać...
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Tak, bo nic nie znaczy data wstąpienia na forum, nic nie znaczy ilość postów, człowieka trzeba najpierw poznać, a nie patrzeć na jego statystyki, forum to nie gra RPG :P Peace, kontynuować. Jednak odezwałem się jeszcze raz w tym temacie, a zapowiadałem, że tego nie zrobię, ale nie mogłem wytrzymać :P
Obrazek
Odpowiedz