Wielka wspólna kampania
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
No tak...w 20 minut to Ty możesz sobie co najwyżej palcem w nosie podłubać, a nie zrobić porządną mapę. Popatrzyłem trochę na nią i pomysł mi się spodobał, wykonanie jednak jest bardzo marne. Hmm...mam jedno pytanie: Czemu wy zabieracie się za mapy skoro tak na prawdę nie wiecie jak one powinny wyglądać, czy wy nie macie wyobraźni? Ja jak tworzę mapkę, to staram się aby ona jak najbardziej przypominała tą z prawdziwej kampanii (choć to praktycznie niemożliwe chyba). A jak spoglądam na prace co niektórych to mnie aż żal ściska. Dam przykład: Co to mają być za góry? Czy Tobie na prawdę choć trochę przypominają te z kampanii TSK, bo moim zdaniem ani odrobinki. Nie wiesz jak powinny wyglądać, to włączasz grę i porównujesz. Oto cała filozofia.Kovu93 pisze:tą robilem z 20 minut a nie 5 minut ! ale dobra, zastosuje sie do Twoich rad
Co do mojej pracy to nie miałem ostatnio czasu, pomimo tego, że mam ferie. I obiecuję, że już niedługo się za to zabiorę, a że widzę iż wiele osób chciałoby być na moim miejscu to ustąpię przy tworzeniu misji numer 3. (no chyba, że ktoś na prawdę ją zwali to będę musiał poprawiać...myślę jednak, że są osoby na tym forum, które potrafią robić mapy tak jak ja, a nawet lepiej, wszystko zależy od chęci
Jeśli tak piszesz to widać nie rozumiesz. Wielka Wspólna Kampania jest dziełem typowo polskim, a że w polskim społeczeństwie tylko nasze forum dotyczy K&M, a przynajmniej zmonopolizowało rynek w 99% to jest to również wizytówka naszego forum. Skoro jest to część naszej społeczności jest również tworzona przez tą społeczność. Prościej mówiąc: każdy użytkownik ma prawo i szanse współtworzyć tą kampanię.
To był pierwszy argument. Drugi jest taki, że Cav i DeBe nie mają czasu, więc rozłożenie ciężaru tworzenia mapy na więcej osób może przynieść korzystne skutki (czytaj: stworzenie misji w szybszym tempie).