//Już zrobiłem, co trzeba ze zbędnymi tematami. Na przyszłość pamiętaj o takim cudeńku, co się nazywa edycja postów . Jak zrobił ci się podwójny temat - spokojnie, ja już zrobiłem ze złym to, co do mnie należy.
//Michailoff
Nazwa tematu mówi sama za siebie... no cóż.
Widzę, że kolejna osoba próbuje stworzyć coś cudnego, a nie ma o tym bladego pojęcia. Choć pomysł na forum nie jest zły to samo wykonanie stoi na yyy... byle jakim poziomie. Już nie mówię tutaj o szacie graficznej (która jest jaka jest... każdy widzi), lecz o niezbyt przemyślanym doborze działów i błędach ortograficznych (i ogólnie w pisowni). Gwarantuję Ci, że jeśli niczego nie poprawisz (a właściwie prawie wszystkiego) to Twoje forum będzie świeciło pustkami, a po tygodniu o nim zapomnisz.
Ahh.. te dziecinne marzenia.
kostek na swoim forum pisze:Na forum zabrania się:
- pisania bezsensownych tematów i postów,
- bluźnienia
- wyzywania innych użytkowników lub adminów,
- admin ma zawsze rację!,
- jeśli admin nie ma racji patrz punkt wyżej xD
- pisz poprawną polszczyzną xD
- nie powtarzaj tematów innych graczy,
- wszystkie posty które będą w nie właściwym temacie będą usuwane
O... lol. To mnie rozłożyło:"Pisz poprawną polszczyzną". Moim zdaniem, efekt byłby ciekawszy gdyby Pan kostek napisał:"Piż poprawnom polszczyznom".
"-admin ma zawsze rację"-No jeśli admin forum założonego przez Kamsona ma zawsze racje to jaka jest dla nas nadzieja, dla zwykłych użytkowników? Gdybym przestrzegał tego punktu to zgłupiałbym w ciągu tygodnia... (potem w szkole bym się spierał z sorką od polskiego o to, że "niewłaściwy" pisze się oddzielnie)
"- nie powtarzaj tematów innych graczy"-Czemu nazwałeś użytkowników tego forum "graczami"... przecież to forum ogólnotematyczne.
1. Jeśli zakładasz jakieś forum, nie pisz, że masz dwanaście lat. To na pewno nie zachęci nowych użytkowników - raczej wręcz przeciwnie.
2. Takich forów jest cała masa. Zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że Twoje w Google jest w pierwszej dziesiątce stron. Zresztą ludzie chętniej dołączają do sprawdzonych, o czym świadczy m. in. duża liczba użytkowników. Odpuść sobie.
dobra masz racje chyba spowrotem wzne sie za kampanie z reszta pozyjemy zobaczymy.Jeszcze jedno nie mam znakow ortograficznych na laptopie wejde na kompa to poprawie bledy.
Heh jak chcesz to pomogę ci z tym forum jak dostane admina .Założyłem już forum o takiej grze Warrock adres tutaj: www.warrockpoland.pun.pl a angielska wersja strony tutaj: www.warrockenglish.pun.pl .Jak chcesz to porobię wszystko!
Z racji tego, że kiedyś byłem 12-latkiem nie wymagam takich gruszek na wierzbie, jak pełna powaga w pisaniu regulaminu, wzorcowa ortografia, interpunkcja czy stylistyka.
Niemniej jednak forum świeci pustkami.
Kamson pisze:jak ktoś by się nudził to by mógł wpaść na moją stronke w poszukiwaniu rozrywki.
Mówiąc brutalnie bardziej rozerwałem się obserwując ruch wskazówki godzinowej na zegarku.
Musisz ruszyć to forum. Spróbuj poszukać ciekawych filmów na youtube, poumieszczaj do nich odnośniki. Myślę, że to przyciągnie bliskie Ci osoby, bo przecież do takich adresowane jest forum.