Fourm

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum

Fourm

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamson »

siema tak sobie myśle, że jak ktoś by się nudził to by mógł wpaść na moją stronke w poszukiwaniu rozrywki.

a więc oto stronka Forum Atar

//Już zrobiłem, co trzeba ze zbędnymi tematami. Na przyszłość pamiętaj o takim cudeńku, co się nazywa edycja postów ;). Jak zrobił ci się podwójny temat - spokojnie, ja już zrobiłem ze złym to, co do mnie należy.
//Michailoff
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Nazwa tematu mówi sama za siebie... no cóż.
Widzę, że kolejna osoba próbuje stworzyć coś cudnego, a nie ma o tym bladego pojęcia. Choć pomysł na forum nie jest zły to samo wykonanie stoi na yyy... byle jakim poziomie. Już nie mówię tutaj o szacie graficznej (która jest jaka jest... każdy widzi), lecz o niezbyt przemyślanym doborze działów i błędach ortograficznych (i ogólnie w pisowni). Gwarantuję Ci, że jeśli niczego nie poprawisz (a właściwie prawie wszystkiego) to Twoje forum będzie świeciło pustkami, a po tygodniu o nim zapomnisz.
Ahh.. te dziecinne marzenia.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

kostek na swoim forum pisze:Na forum zabrania się:
- pisania bezsensownych tematów i postów,
- bluźnienia
- wyzywania innych użytkowników lub adminów,
- admin ma zawsze rację!,
- jeśli admin nie ma racji patrz punkt wyżej xD
- pisz poprawną polszczyzną xD
- nie powtarzaj tematów innych graczy,
- wszystkie posty które będą w nie właściwym temacie będą usuwane
Nie pokladałbym w nim większych nadziei.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

O... lol. To mnie rozłożyło:"Pisz poprawną polszczyzną". Moim zdaniem, efekt byłby ciekawszy gdyby Pan kostek napisał:"Piż poprawnom polszczyznom".
"-admin ma zawsze rację"-No jeśli admin forum założonego przez Kamsona ma zawsze racje to jaka jest dla nas nadzieja, dla zwykłych użytkowników? Gdybym przestrzegał tego punktu to zgłupiałbym w ciągu tygodnia... (potem w szkole bym się spierał z sorką od polskiego o to, że "niewłaściwy" pisze się oddzielnie)
"- nie powtarzaj tematów innych graczy"-Czemu nazwałeś użytkowników tego forum "graczami"... przecież to forum ogólnotematyczne.
Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

:lol: tak myślałem że jak zamiesze tutaj link to odrazu mi pokażecie błędy. :D Już poprawiam.
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zozol92 »

Dam Ci dwie koleżeńskie rady...

1. Jeśli zakładasz jakieś forum, nie pisz, że masz dwanaście lat. To na pewno nie zachęci nowych użytkowników - raczej wręcz przeciwnie.
2. Takich forów jest cała masa. Zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że Twoje w Google jest w pierwszej dziesiątce stron. Zresztą ludzie chętniej dołączają do sprawdzonych, o czym świadczy m. in. duża liczba użytkowników. Odpuść sobie.
Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

dobra masz racje chyba spowrotem wzne sie za kampanie z reszta pozyjemy zobaczymy.Jeszcze jedno nie mam znakow ortograficznych na laptopie wejde na kompa to poprawie bledy.

//popraw i ten
//lucbach
Awatar użytkownika
Lizaczek36
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Lizaczek36 »

Heh jak chcesz to pomogę ci z tym forum jak dostane admina :D .Założyłem już forum o takiej grze Warrock adres tutaj: www.warrockpoland.pun.pl a angielska wersja strony tutaj: www.warrockenglish.pun.pl .Jak chcesz to porobię wszystko!
Kampania niedługo zacznie się robić ^^.
Awatar użytkownika
BananowyJasio
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: BananowyJasio »

Z racji tego, że kiedyś byłem 12-latkiem nie wymagam takich gruszek na wierzbie, jak pełna powaga w pisaniu regulaminu, wzorcowa ortografia, interpunkcja czy stylistyka.
Niemniej jednak forum świeci pustkami.
Kamson pisze:jak ktoś by się nudził to by mógł wpaść na moją stronke w poszukiwaniu rozrywki.
Mówiąc brutalnie bardziej rozerwałem się obserwując ruch wskazówki godzinowej na zegarku. :szczerzy:
Musisz ruszyć to forum. Spróbuj poszukać ciekawych filmów na youtube, poumieszczaj do nich odnośniki. Myślę, że to przyciągnie bliskie Ci osoby, bo przecież do takich adresowane jest forum. 8-)
Odpowiedz