Krom's Remake: Demo opublikowane!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- janosiczek
- Użytkownik Forum
- Ciemnozielony
- Użytkownik Forum
A co od spolszczenia - powiesz skąd mogę je wziąć?
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?
d(._.)b
d(._.)b
- janosiczek
- Użytkownik Forum
W obecnej wersji (r2087) także możesz grać z komputerem, 1st Multiplayer Demo oznacza że jako pierwsze posiada tryb wieloosobowy a nie że posiada tylko tryb wieloosobowy. Więc możesz spokojnie grać w kampanię lub misje pojedyncze.
Nie wiem kiedy dokładnie zostanie udostępniona kolejna wersja, obecna jest w miarę stabilna więc nie wymaga jakichś poważnych poprawek i zapewne dlatego twórcy chcą wypuścić nowszą wersję z jak najmniejszą ilością błędów i niedoróbek więc trzeba być cierpliwym.
Nie wiem kiedy dokładnie zostanie udostępniona kolejna wersja, obecna jest w miarę stabilna więc nie wymaga jakichś poważnych poprawek i zapewne dlatego twórcy chcą wypuścić nowszą wersję z jak najmniejszą ilością błędów i niedoróbek więc trzeba być cierpliwym.
- Ciemnozielony
- Użytkownik Forum
A jak to włączyć?Michailoff pisze:(...)Przenikanie się jednostek(...)
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?
d(._.)b
d(._.)b
No tak, właśnie zrobiłem kolejny, mały rekordzik wojskiem początkowym w TSK 11, więc i za KaM Remake trzeba się będzie wziąćKhelos pisze:Dla osób obezwładniających północnego oponenta w jedenastej misji TSK, korzystających z sześciu mieczników i dwunastu kuszników, nie powinno i takie wyzwanie stawiać problemu. Dla kogoś zaś, kto przekonuje brać o coraz to nowszych rekordach czasowych, również jest to drobiazgiem