To że obstawiłem 3:0 nie znaczy, że nie będę kibicował Polsce
Polska - Niemcy na EURO 2008. Obstawiamy!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Lacondeguy
- Użytkownik Forum
20:35, Polsat.PS: A tak to, o której jest ten mecz?
Święta racja...DOKOPMY NIEMCOM 1410 - 0 !!!
Pieprzone szwaby...
Kurcze bez takichA ja stawiam, że na początku gry niemcy strzelą nam 1 gola, a pod koniec meczu Leo ze złości wkopie dwa samobóje . (Gdy potem go spytają dlaczego to zrobił odpowie zapewne "For money!" )
To że obstawiłem 3:0 nie znaczy, że nie będę kibicował Polsce
Nie rozumiem was. Polska jest dobrym zespołem, damy im rade! Wiary trochę!
Polska się dostała, a to już coś znaczy.
Wiary w naszych!!
P.S. Nawet jeśli z nimi pregramy, to wygramy z innymi z grupy, z palcem w d....
Miłego kibicowania!!!
- Don Salvador
- Użytkownik Forum
//Post został usunięty ze względu na niepotrzebne zabawy enterem, które ze względu na BARDZO ubogą treść jedynie niszczyły wygląd strony i mówiąc krótko - zaśmiecały je.
//Za tą zabawę enterem dostajesz ode mnie ostrzeżenie. Klawiatura i klawisz enter nie służą do zabawy na forum. Mają swój cel. Jeśli tego celu nie znasz - odsyłam do klasy 4 podstawówki na lekcje informatyki. Tam cię podstaw nauczą. Bo tu nikt z osobami bawiącymi się w taki sposób enterem użerać się nie chce.
//Michailoff
//Za tą zabawę enterem dostajesz ode mnie ostrzeżenie. Klawiatura i klawisz enter nie służą do zabawy na forum. Mają swój cel. Jeśli tego celu nie znasz - odsyłam do klasy 4 podstawówki na lekcje informatyki. Tam cię podstaw nauczą. Bo tu nikt z osobami bawiącymi się w taki sposób enterem użerać się nie chce.
//Michailoff
Z Portugalią rzeczywiście wygraliśmy, ale okoliczności były inne...oczywiście mamy szanse z Niemcami, jednak daje Polakom jakieś 10% na wygraną, 30% na remis.
//Sprawę z wielgachnym postem Don Salvadora załatwiłem, DeBe, więc ten wpis na początku i razem z nim ten komentarz możesz usunąć.
//Takich żartów na takim forum miejsca mieć nie powinno, a to oznacza, że post poszedł do kasacji.
//Michailoff
//Sprawę z wielgachnym postem Don Salvadora załatwiłem, DeBe, więc ten wpis na początku i razem z nim ten komentarz możesz usunąć.
//Takich żartów na takim forum miejsca mieć nie powinno, a to oznacza, że post poszedł do kasacji.
//Michailoff
Ostatnio zmieniony 08 cze 2008, 19:30 przez DeBe, łącznie zmieniany 1 raz.