Twój ulubiony gatunek gier... to?

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Jaki jest Twój ulubiony rodzaj gier?

RPG/cRPG
7
23%
Strategiczne/RTS
14
45%
Strzelanki/FPS
7
23%
Sportowe
2
6%
Zręcznościowe
1
3%
Logiczne
0
Brak głosów

Liczba głosów: 31

Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wubek »

Bardzo chętnie zobaczyłbym u góry MMORPG, jest szansa, że wziąłbym udział w ankiecie.
W kółko Cabal Online, CoD4 MP, Toribash i kongregate.com :mrgreen:
Ostatnio przeszedłem CoD 4 i szczerze powiedziawszy to tak pięknej grafiki w JAKIEJKOLWIEK grze nie widziałe,. tylko że fabuła jakaś dziwna. A do tego twoja postać (postacie) giną dwa razy...
Wszyscy już tu coś poplątali (nie chce mi się zapamiętywać nicków)

W wybuchu bomby atomowej ginie Paul Jackson - piechota morska.
Na samym końcu umiera([?]mam nadzieję, że nie, strasznie mi go szkoda >:) kapitan Price, Soap'a ratuje Kamarow. Jedyny Amerykanin w epilogu to sierżant Griggs, który pada od kuli tuż przed scenką z 'tym złym' (nie pamiętam jak go nazwali).

A misja w samolocie jest świetna^^
MW2 już wkrótce!

//edit:
Bardzo chętnie zagram w Calla z kimś z forum, niestety tylko za pomocą Gareny(klik!), oryginała skołuję mam nadzieję niedługo :smiesne:
I w ogóle przyszpanuję - jestem dumnym posiadaczem złotego mini-uzi 8-)
Awatar użytkownika
@Merchant@
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: @Merchant@ »

robi29 pisze:Zręcznościowe, strategie i typu GTA, ale nie wiem co to za gatunek.
GTA to jak się nie mylę gra z gatunku akcji bo strzelanką samą w sobie to raczej nie jest
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Joker »

Strategiczne oczywiście :D
Awatar użytkownika
1KB1
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: 1KB1 »

Moja ulubiona gra to CoD4. Przeszedłem ją na weteranie, włącznie z misją dodatkową.(ktoś z forum przeszedł?) :D
I powtarzam: Paul Jackson z Marines ginie po wybuchu bomby atomowej. Na końcu gry Soap nie ginie i zabija Zachajewa (nawet występuje w Modern Warfare 2).
Moim zdaniem Price nie zginął i pojawi się w Modern Warfare 2.
tyle że właśnie mi o to chodziło. Najpierw ginie żołnierz SASu, a na końcu żołnierz Marines.
Coś ci się pomieszało. Najpierw ginie żołnierz Marines, a na końcu nie ginie żołnierz SASu, którym kierujesz. I uwaga: Po co w ogóle tak spojlerujecie?
Wyobrażcie sobie, że ktoś kto czyta wasze posty ma akurat ostatnią misję...

PS ja się zastanawiam, czy krzysiek w ogóle grał w tą grę...
krzysiek000
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krzysiek000 »

Post do usunięcia
Ostatnio zmieniony 29 lip 2010, 11:59 przez krzysiek000, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
1KB1
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: 1KB1 »

krzysiek_000 pisze:Tak grałem, a to że w to wątpisz to twoja sprawa i mnie to nie obchodzi w ogóle.
Bez tej informacji rzeczywiście bym w to wątpił :lol:.
Ja po przejściu gry jakoś pamiętam np.kto gdzie i kiedy zginął.
krzysiek_000 pisze:A jeżeli ci przeszkadza że piszemy o tym co jest na końcu tej gry, no to trudno, bo jeżeli ktoś nie chce wiedzieć jaki jest koniec, to niech nie czyta tego i tyle, chyba to nie jest duży problem, co?
Mi nie przeszkadza, tylko chciałem cię upomnieć o pisaniu np. UWAGA- SPOILER!,a na końcu spoilera UWAGA- KONIEC SPOILERA.
krzysiek_000 pisze:I jeszcze chcę ciebie upomnieć, że moje imię się pisze z dużej litery, tylko nick można pisać z małej.
Ja się kierowałem właśnie nickiem, tylko tak jakby go skróciłem :lol:
Odpowiedz