tick pisze:no problemo gorby wejdz tu
>>>> www.kam.rar.pl <<<<<
jak nie widoczne zapukaj do mnie na gg damcilink i se sciagniesz i bendziesz prazył bez problemu zainstalujesz VB i patch to jak cos podbijaj to doradze
Pozdro
Wczoraj to zassałem i jest naprawde fajne 100% polska wersja, starą skasowałem. Co do patcha... tez mialem problemy po kilku instalacjach tego VB cos tam i wielu restartach kompa wczoraj wieczorem cos zaskoczylo i zainstalowalem. Nie wiem o co chodzi ale próbuj do skutku.
Obawiam się niestety że tego patcha nie zainstaluje. Też resetowałem komputer i nic to nie pomogło. Cały czas wyświetla mi się ten komunikat.
Chyba będę zmuszony to wgrania spolszczenia, które podał Tick. Mam pytanie. Czy z nim nie będzie problemów? Przypominam, że mam tą holenderską wersję....
a poza tym to mysle ze patch ci sie nie instaluje bo masz ta holenderska wersje. Polski patch wgrasz tylko na poslka gre. Wiec sciagnij to od ticka i wtedy bez problemu zainstalujesz patch. Teraz sobie przypomnialem ze patch mi sie wgral wlasnie na ta wersje od ticka. Holenderska skasowalem
Ściągnąłem K&M z linku od Ticka, wszystko się pięknie instaluje i odpala. W końcu zacząłem grać pierwszą misje z TSK i po minucie gry wychodzi mi do windowsa i wyświetla się komunikat: "Wystąpił problem z aplikacją k&m.exe i zostanie ona zamknięta...." itd.
Nie wiem co mam robić Help!