Kilka pytań.

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Gryzzli22
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gryzzli22 »

Dobry jest ten patch?

Widzę, ze gra nieźle zbugowana. Tym razem pomocnicy zaczęli zanosić towary do przeciwnika a rekruci szli do jego miasta o.O.
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kuba11100 »

Gdyby nie był dobry, nikt by go nie polecił ;-)
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
kurzel131
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kurzel131 »

Moze bd odpowiadal pokolei:P

1.Ja w poradniku do ks gdzie mialem gre knm tsk mialem napisane ze trza 16 hektarow na 1 gospodarstwo, tak samo pisze we wpreowadzeniu, z dowolnym dodatkiem i dowolnym rozbudowaniem tych porad jakie nam wyskakuja. Chociaz ja robie tak ze mam 16 pol i dodaje jeszcze 2 kolo wejscia, Jezeli chcesz robic tak ze jedno gospodarrstwo potem pole i drugie gospodarstwo to ja daje na te 2 gospodarstwa 15 hektarow - tam gdzie dodaje te 2 pola a z lewej jedno postawilem asfalt jako ze byly by potworne korki.

2. to juz zalezy od tego ile wrog ma konnicy w bazie mozesz polaczyc albo ten typ jednostki z tymi na odleglosc albo wszelkich piechurow + tych strzelajacych z dystansu;p.

3. moze masz za malo pomocnikow albo za duza odleglosc;p, ja zreszta jak gralem to nie produkowalem wojska wymagajacego metalowe wyposazenie tylko machiny obleznicze

4. ja w 1 misji budowalem 2 gospodarstwa, 2 piekarnie 2 mlyny i 2 winice i zarcie mi caly czas przybywalo, jak chcesz budowac wieksze miasto to na kazdy bydynek produkujacy dany towar 2 pokrewne czyli np 1 piekarnia= 2 mlyny = 4 gospodarstwa;p.

5. obstawiam korki lub mala liczba gospod, na duze miasto jest potrzebne kilka gospod i spichlezy budowanych w roznych czesciach miasta, najlepiej na obrzerzach

apropo bledow patch sr3 beta 7, co moge powiedziec eliminuje wiecej bugow niz sr2. Nie wiem jak wyglada sprawa z biegajacym wojskiem po mapie ale puki co nie naprawil kwestii usuniecia kamienia ktorego nie da sie wydobyc w wprowadzeniu, i pomocnicy jak zanosza budulec to przechodzac przez konstrukcje budynka kamienie znikaja im z rak:P.
Gryzzli22
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Mógłby ktoś podać link do polskiego sr3 beta 7? Nigdzie nie mogę znaleźć.
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kuba11100 »

Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Gryzzli22
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Klikam na ten link w temacie i nie działa.

Edit: Już dobrze.
Odpowiedz