Mała prośba związana z like
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Palikot to dobry koń, choć nie prędko osiągnie szczyty, a to dzięki swemu komizmowi, który nie każdemu podchodzi pod gusta. Żarty się go trzymają. Posiada też stosunkowo mniej pomysłów na Polskę, pomimo niewątpliwej odwagi występowania przeciw polskim przyzwyczajeniom. I nie jest głupi. Jest oryginalny. Nie wiem tylko, jak bardzo się sprzeda. Osobiście pewien jego wniosek jest dla mnie na wagę złota, toteż popieram go pełnią siebie.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2012, 18:13 przez Kheli, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ciemnozielony
- Użytkownik Forum
Ja się Khelu boję, co to za wniosek Palikota, co jest dla ciebie na wagę złota...
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?
d(._.)b
d(._.)b
- Ciemnozielony
- Użytkownik Forum
Dopiero teraz zauważyłem, że mi się zrymowało... a w sumie, to robimy off-top, bo temat naszej rozmowy nie na temat się zrobił.
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?
d(._.)b
d(._.)b