(wydzielony) Kto jest kim w lidze...
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
radziopoke
- Użytkownik Forum
I ja również się tu odezwę.
Proszę komunikować się tuż przed meczem z odpowiednim graczem by mieć pewność, że jest to właściwy gracz.
Jest to ostatni taki wypadek, kiedy nie można chwilowo dowiedzieć się kto jest winowajcą (jeszcze nie przeglądnąłem replay-ów).
Jeżeli jeszcze raz się tak zdarzy należy udokumentować(screen-em) na forum to, że się kontaktowało przed meczem z odpowiednim graczem w innym wypadku będzie trzeba powtórzyć dany pojedynek.
Aktualnie Pytanie do Bona i Pawła: Macie jakiś jakikolwiek dowód na potwierdzenie swojej racji?
Proszę komunikować się tuż przed meczem z odpowiednim graczem by mieć pewność, że jest to właściwy gracz.
Jest to ostatni taki wypadek, kiedy nie można chwilowo dowiedzieć się kto jest winowajcą (jeszcze nie przeglądnąłem replay-ów).
Jeżeli jeszcze raz się tak zdarzy należy udokumentować(screen-em) na forum to, że się kontaktowało przed meczem z odpowiednim graczem w innym wypadku będzie trzeba powtórzyć dany pojedynek.
Aktualnie Pytanie do Bona i Pawła: Macie jakiś jakikolwiek dowód na potwierdzenie swojej racji?
Jeśli to opcja 2 lub 3 wszyscy gracze zamieszani w ten proceder zostaną surowo ukarani i grozi im nawet wydalenie z turnieju albo automatyczny spadek do drugiej ligi. Zostanie, także na forum(nie tylko polskim) nagłośnione, którzy gracze się tego dopuścili.
Natomiast jeśli winowajca(lub winowajcy) przyzna się, zanim sami do tego dojdziemy, dostanie jedynie ostrzeżenie(dwa ostrzeżenia-wylot z ligi).
Widze Mixons ze opcji 1 nie bierzesz pod uwagę,, jedyny dowod ktory posiadam to save pawła zaraz po końcu pt. Tak samo zrobił podczas 1 pojedynku.
Poza tym czy dla 1 punktu wartoby było wprowadzac takie zamieszanie?psując klimat ligi? Jak dla mnie nie...
Natomiast jeśli winowajca(lub winowajcy) przyzna się, zanim sami do tego dojdziemy, dostanie jedynie ostrzeżenie(dwa ostrzeżenia-wylot z ligi).
Widze Mixons ze opcji 1 nie bierzesz pod uwagę,, jedyny dowod ktory posiadam to save pawła zaraz po końcu pt. Tak samo zrobił podczas 1 pojedynku.
Poza tym czy dla 1 punktu wartoby było wprowadzac takie zamieszanie?psując klimat ligi? Jak dla mnie nie...
kurcze w sumie to mam jeszcze jeden dowód potwierdzający moją ,,niewinność" Mianowicie 2 mecz miał zostać rozegrany w poniedziałek,jednak z przyczyn losowych nie doszło do konfrontacji. Jeszcze tego samego dnia wysłałem pawłowi posta, ze go przepraszam i jak chce to mecz wygrywa walkowerem. On jedna stwierdził,ze chce zagrać. Mecz automatycznie został przesunięty na dzień następny.
-
radziopoke
- Użytkownik Forum
Pytanie kolejne: Czy ktokolwiek mogl wiedziec kiedy mieliscie rozegrac mecz procz was? Bo jezeli nie to nie wierze w to, ze ktos wszedl do wersji, ktora posiada jeszcze niewiele osob i to o odpowiedniej godzinie i do tego z odpowiednim nickiem.
Pisze bez polskich liter poniewaz z komorki wpisywanie ich zajelo by mi sporo czasu.
Pisze bez polskich liter poniewaz z komorki wpisywanie ich zajelo by mi sporo czasu.