Lord Gidoo pisze:Mówisz o 10 misji ! Musisz w niej odbic gród WERHEIM są tam barbarzyńcy , kusznicy, piechurzy z mieczem i ciężka jazda.
W 11 misji masz na początku 6 rycerzy , 12 kuszników, a 2 odziały fioletowych rycerzy uciekają z twojej wioski.
Hmm... misja 10 to nie jest odbijanie grodu Walhaim; a ocalenie demolowanej wioski, wiodąc oddziały z drugiego końca mapy. Mówisz o misji 7 [TSK / TPR-TSK], która jest misją poprzedzającą etap z hordami barbarzyńców.
Co do jednostek, jakie opisujesz Lordzie Gidoo, to o barbarzyńcach nie słyszałem w tym etapie... grałem w tą misję w TSK i TPR-TSK i wiem, jakie rzeczy uległy zmianie. Mało tego. Właściwie to zmieniła się ilość żołnierzy wroga, podczas ataku na nas po kilku minutach gry. Kusznicy wroga dochodzili znacznie później.
W misji 11 TPR-TSK nie ma barbarzyńców. Mówisz zapewne o misji 9, w której mamy dwa oddziały barbarzyńców, 12 kuszników i małe tereny do rozbudowy.
Jeszcze sięgam pamięcią takich rzeczy, i dziwi mnie to, co mówicie. Zupełnie jakby to były inne etapy...