Trzeci etap: krzyżówka i nieco francuskiego (4.12.2007)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Ja teraz już nie wysyłam, bo to by było oszustwo o tak bym już nic nie wygrał. Nawet w czteroetapowym konkursie. :(
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Mówiłem już, że nie lubię Firefoxa?
http://youtube.com/watch?v=ng4-nYf9Irc coś dla ciebie Khelbenie :smiesne:.

Dziwne, że lucbach się nie wypowiada...Myślę, że przewidział taką sytuację i zrobił dodatkowe zagadki... Więc StRaNgE.pl nie przejmuj się! Każdemu się zdarza pomyłka.
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

W związku z zaistniałą sytuacją, którą wywołał użytkownik Strange.pl (podanie odpowiedzi przy pomocy screena), ogłaszam co następuje:

Etap 3. konkursu jest nadal ważny i każdy, kto chce, może nadsyłać odpowiedzi. Post z odpowiedzią, napisany przez wspomnianego użytkownika został zmoderowany (usunięto podpowiedź).

Uzasadnienie: po pierwsze uznałem, że Strange.pl nie zrobił tego umyślnie, bo zamazał trzy z czterech miejsc, gdzie była odpowiedź. Domyślam się, że po prostu nie zauważył zakładki, co oczywiście całkowicie go nie usprawiedliwia. Anulowanie tego etapu byłoby przede wszystkim krzywdzące dla Zwycięzcy tego etapu, którym nie jest ww. Użytkownik.

Sądzę, że powyższe uzasadnienia są wystarczające, by nie unieważniać etapu 3. Przykro mi, że stało się, jak się stało, ale już tego nie odwrócimy. Jeśli oczywiście ktoś w przyszłości poda odpowiedź publicznie, zostanie zbanowany, a jego udział w konkursie się zakończy.

Czekam na Wasze opinie.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Hmm... z tym zbanowaniem brzmi nieco brutalnie.
Miło, że zagadki jednak nie przerywasz, a dalej ludziska mogą słać odpowiedzi. Co znaczy "(...) nie jest ww. Użytkownik"? Czyżby "wyżej wymieniony"? To oznaczałoby, że Strange.pl cieszył się na próżno.
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Tak, Strange.pl nie jest zwycięzcą zagadki (ww. = wyżej wymieniony). Ktoś go uprzedził, szczegóły wkrótce.

Myślę, że więcej szkody bym jednak narobił, gdybym anulował etap. Szczególnie dotknęłoby to zwycięzcę. Jest pewna wada kontynuacji, ale to - moim zdaniem - mniejsze zło. Piszcie, jeśli macie zastrzeżenia (lub nie).
lucbach,
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Dobrze Lucbach zrobiłeś. Najbardziej się cieszę z tego kto poda odpowiedź = ban. :wink:
To jednak Strange.pl nie jest zwycięzcą, ale tak sobie myślałem, bo już długo czekaliśmy jak da screena, a już pewnie wiem kto. :wink:
Zastanawiam się co by pasowało do tego trzeciego, bo co wymyślam to nic nie pasuje, już te dwa na pewno dobrze zgadłem, ale ten rysunek "c". :niedowiarek:

//Przyglądam się "zwycięzcom", gdy nie stałem się "zwycięzcą".
//Khelben

Już wszystko działa, dzięki Lucbach!
Ostatnio zmieniony 07 gru 2007, 18:56 przez robi29, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
kamfan
Użytkownik Forum

Kto wygrał :)

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kamfan »

Ja wiem kto wygrał albo JS albo TZ (to są inicjały zwycięzcy). Dobra decyzja Lucbachu. Powiedz mi tylko czy JS czy TZ, bo nie wiem czy sam sie mam cieszyc czy gratulowac koledze :D
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Powiem. W poniedziałek :wink: .
lucbach,
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

zy sam sie mam cieszyc czy gratulowac koledze Bardzo wesoły
Hehe... Z tego wynika, że jak to nie kolega wygrał to wtedy masz się cieszyć :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

No lucbachu może i usunąłeś screena ale nadal są posty które wskazują na odpowiedź(patrz 2 strona).
Odpowiedz