Polska-Austria - mecz ostatniej nadziei - obstawiamy!!!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- doman100
- Użytkownik Forum
Sorry Cav ale takiego szmatławca nikt w Polsce nie kupi chyba że jakiś Austrijak. A myślałem że ktoś sprzedaje tego sędziego.

// Nadal jest źle. Poprawiłeś zaledwie 1/3 tego o co Cię prosiłem.
// Podpowiem ostatni raz, następnym razem dam ostrzeżenie:
// Mieszkaniec Austrii to Austriak. Zlikwiduj niepotrzebną ilość emotikonek. Naprawdę nie potrzeba aż pięciu tutaj.
// Rafael_5000
// Nadal jest źle. Poprawiłeś zaledwie 1/3 tego o co Cię prosiłem.
// Podpowiem ostatni raz, następnym razem dam ostrzeżenie:
// Mieszkaniec Austrii to Austriak. Zlikwiduj niepotrzebną ilość emotikonek. Naprawdę nie potrzeba aż pięciu tutaj.
// Rafael_5000
Ostatnio zmieniony 14 cze 2008, 15:17 przez doman100, łącznie zmieniany 1 raz.
Westess krutue szaleń
oglądałem powtórki i dziwne, że nie zauważył tego faulu na naszym obrońcy.Był dosyć blisko, a wiedział, że wcześniej tamten zaczepiał naszego. Ja to równie dobrze nienawidzę tego blondyna, bo się jeszcze śmiał.
BTW. Jak ci sedziowie tacy czujni, to może w końcu będą zauważać spalone Niemców?
U nas był jeden minimalny spalony, przy meczu z Białorusią też był. I żaden sedzia tego nie jest w stanie zauważyć.
Żeby nie było, że wszystko zwalam na innych, to nasza drużyna też nie za dobrze grała
.
BTW. Jak ci sedziowie tacy czujni, to może w końcu będą zauważać spalone Niemców?
U nas był jeden minimalny spalony, przy meczu z Białorusią też był. I żaden sedzia tego nie jest w stanie zauważyć.
Żeby nie było, że wszystko zwalam na innych, to nasza drużyna też nie za dobrze grała