Dziwne bugi
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
A potem mam obudziła do szkoły? Kolego my dobrze znamy "składnie" KaM'a i dobrze wiemy że takie zdarzenia istnieją tylko w wyobraźni, przykładem może być logika lub to że czy twórcy gry programowali ją tak że ludzie przechodzą do naszej armi? Wątpię jak już to takie rzeczy to tylko w settlers 4(za pomocą kapłanów) bo samo z niczego też nie będzie.Adijos pisze:ja milem dosc korzystnego buga jak w kampanii TSK przycodzili do mnie wrogowie(bo czasem atakują no nie)to jak podeszli to zmieniali kolor z zołtego na czerwony dziwne ale fajne no nie
Lucbach ma całkowitą racje ta gra została zrobiona chyba na odwal i jak khelben napisał w TPR wszystko jest możliwe dziwnie tą gre zrobili u mnie najdziwniejszy bug to decha jako deskorolkapomocnik niesie do spichrza i w połowie drogi na niej jeżdzi porąbana troche ta gra ale fajna
A ja kiedyś miałem w 11 misji (albo 12 ?) takiego buga, że drwal ścinał drzewo i ono co chwilę powstawało i upadało... Drwal mi się zawiesił i musiałem budować nową leśniczówkę, bo ten już się nie nadawał. Zdarzyło się komuś coś podobnego? Mi 2 razy...
Aha, jeszcze taki motyw, że jak moi miecznicy atakują budynek wroga i chcę ich nakarmić, to czasami część przestaje atakować i idzie gdzieś (gdzie to nie wiem), albo atakuje drzewo, albo coś co jest za nim (niekoniecznie przeciwnika).
Właśnie, jakim programem można nagrać filmik z gry? Bo to z miecznikami zdarza mi się naprawdę często
Aha, jeszcze taki motyw, że jak moi miecznicy atakują budynek wroga i chcę ich nakarmić, to czasami część przestaje atakować i idzie gdzieś (gdzie to nie wiem), albo atakuje drzewo, albo coś co jest za nim (niekoniecznie przeciwnika).
Właśnie, jakim programem można nagrać filmik z gry? Bo to z miecznikami zdarza mi się naprawdę często
Ale się nabraliście he he na te bugi przecież każdy wie że takie nie istnieją dobra to był żart sory.Ale teraz na poważnie wiecie jak obsługiwać kabel USB bo bym coś fajowego wrzucił na you tuba to też pewnie bug ale występuje dopiero przy końcu misji u mnie to w 2 TSK bo już mam nagrany bug na telefonie i zastanawiam się co zrobić abyście zobaczyli to coś
Ostatnio zmieniony 19 gru 2008, 15:50 przez Adijos, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie sądzę aby ktoś był taki głupi żeby się nabrał na te kretynizmy, które pisałeś wcześniej...Adijos pisze:Ale się nabraliście he he na te bugi przecież każdy wie że takie nie istnieją dobra to był żart sory.
Nie sądzę także aby ktoś był taki głupi i Ci uwierzył iż to był tylko żart... jeśli jednak to był żart to zasługujesz na ostrzeżenie za okłamywanie użytkowników.