Na 100% źle podmieniłeś pliki. Skopiuj tu proszę to, co jest napisane w pliku readme i opisz co i gdzie wkleiłeś. Wtedy na pewno Ci pomożemy.tomasuz pisze:Może mi ktoś pomóc??
Ściągnąłem misje 1.
Odpalam sobie wszystko gra,działa gra,misja sie włącza(ta ściągnięta) ale nawet sekundy,nawet nie ma czasu w wiosce sie rozejrzeć bo wyskakuje to coś jak się przegrywa(wiecie o co mi chodzi ten czerwony ekran itd.).
I coś jeszcze:może mi ktoś przetłumaczyć co pisze w tym readme?? Z angielkiego nie jestem najlepszy...
Proszę o szybką odpowiedź.
Z góry dzięki.
[nowe misje] Dark Lord
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
To najpierw podam to skopiowane:
Replace ''dmission1.dat'' in \Knights and Merchants\KaM - The Peasants Rebellion\data\mission,
replace ''save01.dat'' in \Knights and Merchants\KaM - The Peasants Rebellion\data\mission\dmaps,
and play the first mission of campagne ''The Peasents Rebellion''.
Teraz co i jak:
Skopiowałem ten pik dmission1(plik DAT) i wkleiłem go do folderu data potem do mission.
Jako tako angielski umiem ale nie do końca wiem że trzeba jakiś save czy coś podmienić ale proszę o tłumaczenie.
Chodzi mi głównie o to Replace.
//edit Dzięki ale już nie trzeba problem rozwiązałem zapomniałem podmienić save
//nie rób proszę podwójnych postów, używaj opcji "edytuj"
Replace ''dmission1.dat'' in \Knights and Merchants\KaM - The Peasants Rebellion\data\mission,
replace ''save01.dat'' in \Knights and Merchants\KaM - The Peasants Rebellion\data\mission\dmaps,
and play the first mission of campagne ''The Peasents Rebellion''.
Teraz co i jak:
Skopiowałem ten pik dmission1(plik DAT) i wkleiłem go do folderu data potem do mission.
Jako tako angielski umiem ale nie do końca wiem że trzeba jakiś save czy coś podmienić ale proszę o tłumaczenie.
Chodzi mi głównie o to Replace.
//edit Dzięki ale już nie trzeba problem rozwiązałem zapomniałem podmienić save
//nie rób proszę podwójnych postów, używaj opcji "edytuj"
- The Dark Lord
- Użytkownik Forum
http://rapidshare.com/files/98190423/Missie16.zip.html
It is mission 16. Don't get to excited; it is quite bugged. After about 1:20, soldiers leave their positions and run all over the map.
I have to fix this once, but I am fed up with it at the moment. So I won't do it in the near future.
Read the readme carefully!
It is mission 16. Don't get to excited; it is quite bugged. After about 1:20, soldiers leave their positions and run all over the map.
I have to fix this once, but I am fed up with it at the moment. So I won't do it in the near future.
Read the readme carefully!
- The Dark Lord
- Użytkownik Forum
-
graczykmd1
- Użytkownik Forum