Na początku podpisywałem sie Maciek jednak Maćków to jest dużo i wymyśliłem sobie nick na początku było Kapitan_Mix ale nie do każdego klimatu to pasowało i kolega mi wymyślił Kamson . O tóż cała historia
Nicków miałem wiele... Fraggie (od fraga), indyk (ksywka ze szkoły związania z rolą w przedstawieniu)... Dessio Pochodziło od destroyer, kwestia literówki dodała drugie "s"...
EmiliuS powstało od imienia Rozwinięcie tego nicku to Sir EmiliuS von Heidewilxen - mój nick + przedwojenna nazwa miejscowości z której pochodzę
Żadziej używam Don Emillo, ale też się zdarza
Adijos to od hiszpańskiego lub włoskiego słowa żegnaj czy jakoś tak no ale z czymś takim powiązane a dlatego Adijos bo w KaM robie se wojsko i bezlitośnie rozwalam jeżeli wkurzą mnie wrogowie A tak przy okazji imię Womisia chyba brzmi Wojtek
tick czemu?? bo z ang na polskie to kleszcz czemu tak bo lol byl duzy i gruby tak sie przyjeło moze bedziemy sie jeszcze pytac np: ej a czemu wolisz marchew? nie no luz nick jak nick praawie imie tyle ze lewo bo w INTERNECIE nie prawie jak wlasne ale wiadomo roznica
tick pisze:tick czemu?? bo z ang na polskie to kleszcz czemu tak bo lol byl duzy i gruby tak sie przyjeło moze bedziemy sie jeszcze pytac np: ej a czemu wolisz marchew? nie no luz nick jak nick praawie imie tyle ze lewo bo w INTERNECIE nie prawie jak wlasne ale wiadomo roznica
W ten sam sposób przemawiasz do ludzi? Lol... powodzenia na maturze ustnej.