Jesteś nowy? Przedstaw się!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum
Bo było zasyfione botamiCav pisze:Witaj. Zarejestrowałeś się w nowy rok, a dopiero teraz się przestawiasz?![]()
Gdzie jest Łochów?
PS. Najwięcej użytkowników ma 13 lat
Łochów jest 60 km od warszawy... jak tam dalej nie domyślasz sie czy nie wiesz polecam www.zumi.pl
Ostatnio zmieniony 03 lis 2007, 14:45 przez Rogaliusz, łącznie zmieniany 1 raz.

- LukY
- Użytkownik Forum
Imię: Łukasz
Miasto: Pasłęk
Staż: Od wydania KaM (czyli 98) do dzisiaj z przerwami po 2-4 miesiące
Ulubiona jednostka: Kusznik
Ulubiony kolor: czarny
Taktyka: PzL (albo pikinierzy) + masa kuszników
Zainteresowania: szydełkowanie:glupek: Granie w wszelkiej maści RTSy i RPGi, muzyka, motory
I to by było na tyle
Miasto: Pasłęk
Staż: Od wydania KaM (czyli 98) do dzisiaj z przerwami po 2-4 miesiące
Ulubiona jednostka: Kusznik
Ulubiony kolor: czarny
Taktyka: PzL (albo pikinierzy) + masa kuszników
Zainteresowania: szydełkowanie:glupek: Granie w wszelkiej maści RTSy i RPGi, muzyka, motory
I to by było na tyle
At the end of the world
Or the last thing I see
You are never coming home
Never coming home
Or the last thing I see
You are never coming home
Never coming home
Witamy, drogi Smoku 
EDIT: spoko, ale niewielu z nowozarejestrowanych pisze w tym temacie...
EDIT: spoko, ale niewielu z nowozarejestrowanych pisze w tym temacie...
Ostatnio zmieniony 04 lis 2007, 15:35 przez methyl, łącznie zmieniany 1 raz.
Odkodowanie houses.dat: [+++++++++-] 90%
SIEMANKO! Kurde... wreszcie znalazłem jakąś zarąbistą strone/forum o tej grze. nie grałem w niż chyba z 1,5 roku, jak nie więcej, ale jest to NAJLEPSZA gra w jaką grałem, no może na równi z Mafią, ale napewno najlepsza w swojej klasie.
Teraz musze sobie przypomnieć jak w to grać
A tak wogóle to jestem Tomek lat 19. Pozdrawiam i mam nadzieje że będzie nam się w przyszłości dobrze grało
ps. moje gg 7336785 jak ktoś by do mnie napisał w sprawie tej gry byłbym bardzo wdzięczny. Chciałbym o niej troche pogadać, jakie patchy wgryć, jakie macie dla mnie (nowego) porady i rady
Teraz musze sobie przypomnieć jak w to grać
A tak wogóle to jestem Tomek lat 19. Pozdrawiam i mam nadzieje że będzie nam się w przyszłości dobrze grało
ps. moje gg 7336785 jak ktoś by do mnie napisał w sprawie tej gry byłbym bardzo wdzięczny. Chciałbym o niej troche pogadać, jakie patchy wgryć, jakie macie dla mnie (nowego) porady i rady
- Drwal
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Od rad jest to forumZamir pisze:SIEMANKO! Kurde... wreszcie znalazłem jakąś zarąbistą strone/forum o tej grze. nie grałem w niż chyba z 1,5 roku, jak nie więcej, ale jest to NAJLEPSZA gra w jaką grałem, no może na równi z Mafią, ale napewno najlepsza w swojej klasie.
Teraz musze sobie przypomnieć jak w to grać![]()
Od porad My(forumowicze)
Jeśli chcesz czegoś się dowiedzieć to pisz odpowiednie posty w odpowiednich tematach