jakie budynki chcielibyście żeby były w dodatku jakby był?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Mam przecież w nawiasie "nie wszystkie" , czyli to, że np. psy będą do hodowania i bronienia miasta, a żółwie jako (np. kraby) tam ładniejszy wygład graficzny, czy jakoś tak. 
//Mały błąd, co? Popraw, proszę. I skasuj jeszcze to niepotrzebne "o" w wyrazie "bronioenia"
//Michailoff
gotowe
//Mały błąd, co? Popraw, proszę. I skasuj jeszcze to niepotrzebne "o" w wyrazie "bronioenia"
//Michailoff
gotowe
Ostatnio zmieniony 09 paź 2007, 17:04 przez robi29, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bazyl Pikinier
- Użytkownik Forum
A ja mam taki pomysł, by klasztor wprowadzić. W końcu całe średnie wieki były przepojone na wskroś religią. W klasztorze pracowałby mnich, który miałby taki sam panel jak jednostka wojskowa, ale inne zadania:
Przyucz nauczyciela ( w końcu kto uczy naszych poddanych, złoto?)
Zorganizuj nabożeństwo ( z klasztoru leciałyby jakieś chorały albo tzw muzyka zakonna ( Ave, sanctus Domini... tylko że w głosach zakonników - wiecie o co chodzi???)
Módl się ( to mu prócz jedzonka dodaje nieco energii)
Nawróć żołnierza - nawraca wrogiego żołnierza
Uwarz piwo - Jako piwowar w klasztorze wyrabia nowy produkt - piwo)
Koszt udowy klasztoru: 7 kamieni, jedno ziarno i 10 desek.
Zadania Klasztoru: Nabożeństwa, uczenie wykładowców ze szkoły oraz warzenie piwa.
Co o tym sądzicie???
Koszt udowy klasztoru: 7 kamieni, jedno ziarno i 10 desek.
Zadania Klasztoru: Nabożeństwa, uczenie wykładowców ze szkoły oraz warzenie piwa.
Co o tym sądzicie???

- Bazyl Pikinier
- Użytkownik Forum
http://www.knights.sztab.com/forum/view ... c&start=70 Moje dosyć nieudane wypociny
(znajdziesz tam coś o klasztorach mnichach itp). Acha i jeszcze gdzieś tam w tym temacie są pracki Warlika z opisami i fajowskimi rysunkami 
- Omnixus
- Użytkownik Forum
A co powiecie na to żeby przesunąć się nico dalej w czasie (przecież średniowiecznie nie było wiecznie) Następuje okres późnego średniowiecza i do dyspozycji dostajemy nowe jednostki jak np. armaty czy arkebuzerzy, żeby wyprodukować arkebuzerów i armaty potrzebny by był proch a by on powsał potrzeban by była chata która z drewna i węgla tworzy właśnie proch , no i oczywiście nowy pracownik. I juz mamy cały nowiutki łańcuch.
Szczyt złośliwości...
Zepchnąć teściową ze schodów i powiedzieć - "Gdzie się tak mamusi spieszy?"
Zepchnąć teściową ze schodów i powiedzieć - "Gdzie się tak mamusi spieszy?"