Lista dobrych graczy i noobów

Wszystko o KaM Remake - opinie, znalezione bugi, propozycje, mapy...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
sado1
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: sado1 »

Lionheart (Polak) - uznał, że zablokowanie mi 2 kopalni żelaza to całkiem dobry pomysł. Parę minut później, gdy zbudowałem wieżę (on rozbudowywał się w moim kierunku, działa się tam całkiem fajna bitwa na wieże... nie żebym to lubił ale nie było wyboru) postanowił mi zablokować drogę do niej (chciał zdążyć zbudować swoje wieże w tym samym miejscu) żeby nie donosili mi kamienia. Oczywiście się nie przyznał, ale obiecałem przeciwnikom że sprawdzę po grze w powtórce który to. Powtórkę mogę wrzucić jeśli ktoś zechce.
danio
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: danio »

Jest Lionheart i jego brat, tylko zapomniałem nicka.
Też końcówka -heart

Jak grałem z nimi jakiś czas temu byli ok, ale to dzieciaki, więc widocznie normalna gra się im znudziła.....
Awatar użytkownika
Majk
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Majk »

kudlaty - po 5 minutach gry wybudował u wszystkich z drużyny drogi i pola, po czym wyszedł.
Idiota :D
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: The Viking »

Tjaa. Tak czysto z ciekawości, grałem może ostatnio? :D Jeśli w ciągu ostatniego tygodnia ktokolwiek mnie widział, to proszę o napisanie tutaj albo na PW. Osobiście sobie nie przypominam. Z uwagi na słabego neta w moim obecnym miejscu zamieszkania, nie gram od tamtego czasu w ogóle. Puki co nie miałem jeszcze żadnych symptomów, ale warto chyba sprawdzić :wink: Jakby co, przez najbliższe pare miesięcy też nie bede grał, więc jeśli ewentualnie jakiś TV wbije wam na serwa, wiecie co robić. Przy okazji, widziałem niedawno bardzo konstruktywną rozmowę między dwoma browaarami, chyba wiadomo na jaki temat :wink: co skłoniło mnie do napisania tego posta.
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
Awatar użytkownika
wisnia_pc
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: wisnia_pc »

Nob - rakieta1000 - polak

Jeszcze z takim nobem to nie grałem, nie da mu się wytłumaczyć co i jak ma robić, mądrzy się i zawsze mówi że wie co robi. Po 60 minutach miał może z 10 łuków i oczywiście zero wież. Jego stwierdzenie że 2 kamieniołomy i 3 leśniczówki w zupełności wystarczą w grze sieciowej tak więc odradzam granie z tym kolesiem to jest jakiś dzieciak.
Bo_co
Zwycięzca KaM Ligi Polskiej
Zwycięzca KaM Ligi Polskiej

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Bo_co »

Rakieta1000 'nie da sobie w kasze dmuchać'

To jest niekwestionowany mistrz !

...ale masz racje :P
Jeżeli dom jest pewną sytuacją, to oglądając go z różnych stron wyglądałby inaczej.
Awatar użytkownika
Rivendell Git
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Rivendell Git »

Witam wszystkich. Chciałbym zapytać jakie warunki trzeba spełnić, aby dopisać się do listy dobrych graczy? Ktoś organizuje jakieś sparingi? :)
Obrazek
danio
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: danio »

Jeżeli ktoś zauważyłby kogoś o moim nicku, lub podobnym, proszę
o przekazanie informacji na PW. Ja już jednego złapałem co się podszywał pod moim nickiem.
Awatar użytkownika
Majk
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Majk »

Rivendell Git pisze:Witam wszystkich. Chciałbym zapytać jakie warunki trzeba spełnić, aby dopisać się do listy dobrych graczy? Ktoś organizuje jakieś sparingi? :)
Nie ma żadnych warunków, po prostu musisz dobrze grać i pokazać to innym :)

A co do tematu:

Uważajcie na gracza "zwerg" - Niemiec. Mimo próśb robił drogi na moim polu, przez co musiałem wyjść z gry. Szczególny przypadek noobstwa. Niestety pozostali gracze nie reagowali na to, co robi. Ba, nawet było im wesoło i do śmiechu (It's me oraz Potargany - Polacy).
Ostrzegam przed takimi typami.
Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: ChrisEggII »

To ważny warunek Majk, ale nie wystarczający. Aby zostać uznanym za dobrego gracza trzeba być też przede wszystkim znanym i lubianym człowiekiem. Grałem już z kilkoma naprawdę dobrymi graczami, których nie ma na żadnej liście.
Odpowiedz