Pierwsze punkty na Mapie Fanów K&M! (28.10.2007)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Pierwsze punkty na Mapie Fanów K&M! (28.10.2007)
Ruszyliśmy z zapełnianiem Mapy Fanów K&M! Sprawdź, czy jesteś już wpisany i ilu innych Fanów gry jest w Twoim mieście! Dotychczas zaznaczyliśmy zgłoszenia, które dotarły do nas do 27 października włącznie.
Jeszcze się nie wpisałeś? Zrób to koniecznie!
Jeszcze się nie wpisałeś? Zrób to koniecznie!
lucbach,
administrator knights.sztab.com
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Chłopaki, dzięki za miłe słowa. Cieszę się, że się Wam podoba.
Khelbenie, Ty jak zwykle czujny do granic! Oczywiście, zaraz wrzucę obrazki! Dzięki!
//edit
.
. Przyszły tuż przed opublikowaniem mapy i już się nie załapały.
Khelbenie, Ty jak zwykle czujny do granic! Oczywiście, zaraz wrzucę obrazki! Dzięki!
//edit
No cóż, Szymon zastrzegł sobie adres e-mail, a nru GG nie podał, więc chyba nie szuka kontaktuDuch pisze:Można tu zapytać kim jest Szymon Byrdy z Żywca? Bo mam do niego najbliżejPozdrawiam z Wadowic
A to na pewno, bo już czekają kolejne wpisy w kolejceDaniel_15 pisze:(...) na pewno będzie wpisanych więcej osób. Ja już się zapisałem, wystarczy poczekać i zobaczymy ile osób uwielbia KaM.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2007, 20:56 przez lucbach, łącznie zmieniany 1 raz.
lucbach,
No pewnie, w końcu za to mi płacą
. Mógłbym zrobić listę rzeczy, która moim zdaniem jest błędna na stronie - jak choćby w dziale o autorze data startu nowej wersji strony. Zmieniłeś tam tylko rok.
Zedytowano: Poza tym, czemu nadal na forum nie zmieniłeś w nicku pierwszej litery? To takie nielucbachowe.
Zedytowano: Poza tym, czemu nadal na forum nie zmieniłeś w nicku pierwszej litery? To takie nielucbachowe.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2007, 20:58 przez Kheli, łącznie zmieniany 2 razy.