+++Estetyka i wygląd miasta wroga+++
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Drwal
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
+++Estetyka i wygląd miasta wroga+++
Czy nie myślicie że twórcy gry bardziej postarali się zrobic miasta wrogów niż nasze? Czy nie chcielibyście miec takich pięknych miast jak wróg?
Bo ja chciałbym.
------------------------
Miasta wroga mają dziwny wygląd np. wróg buduję pole byle gdzie.
Dziwne jest także to że w misji 15 TSK po wyjściu poza linię spichrza górnego wroga, można wszystko niszczyc. Czy nie dziwi was to iż wróg już na początku ma wszystkie potrzebne mu później zawody?(ludzi np. Drwal)
Miasta wroga i wróg w KaM są dziwne chyba że gramy przez internet///
Bo ja chciałbym.
------------------------
Miasta wroga mają dziwny wygląd np. wróg buduję pole byle gdzie.
Dziwne jest także to że w misji 15 TSK po wyjściu poza linię spichrza górnego wroga, można wszystko niszczyc. Czy nie dziwi was to iż wróg już na początku ma wszystkie potrzebne mu później zawody?(ludzi np. Drwal)
Miasta wroga i wróg w KaM są dziwne chyba że gramy przez internet///
Chciałbym i w tym celu zbudowałem taką twierdzę w jednej z misji pojedynczych i wysłałem screena lucbachowiCzy nie myślicie że twórcy gry bardziej postarali się zrobic miasta wrogów niż nasze? Czy nie chcielibyście miec takich pięknych miast jak wróg?
Bo ja chciałbym.
Wzorem idealnej twierdzy jest dla mnie gród Moorbach. Jest cudowny
To jak się zacznie rozbudowywać.Miasta wroga mają dziwny wygląd np. wróg buduję pole byle gdzie.
Dziwne, ale cóż poradzić? Dzięki temu patentowi z łatwością poradziłem sobie z 18 misją.Dziwne jest także to że w misji 15 TSK po wyjściu poza linię spichrza górnego wroga, można wszystko niszczyc.
Nie dziwi, dzięki temu jest trudniej. Wyobrażasz sobie jak byłoby łatwo?Czy nie dziwi was to iż wróg już na początku ma wszystkie potrzebne mu później zawody?(ludzi np. Drwal)
Jeśli komputer ma gotowe miasto to nie jest dziwne, lecz piękneMiasta wroga i wróg w KaM są dziwne chyba że gramy przez internet///
[Drwalu] Przechodzisz jakoś misje kampanii? Jeśli tak, to czemu narzekasz - im trudniej, tym większa satysfakcja
Jeśli nie:

----------------------------------------------------------------------------------------
[Duchu] Ta wiocha Moorbach??? Nie miałeś przypadkiem na myśli Walheim?
Jeśli nie:
I wszystko w temacie...a dla tych, którzy nie radzą sobie z poziomem postawionym przez twórców gry - kilka przydatnych tricków i kodów...
----------------------------------------------------------------------------------------
[Duchu] Ta wiocha Moorbach??? Nie miałeś przypadkiem na myśli Walheim?