Gra się (w ogóle) nie włącza...
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Gra się (w ogóle) nie włącza...
Za bardzo nie wiedziałem jak zatytułować ten temat... ale mniejsza o to.
Otóż chciałem dokończyć tworzenie mapy do WWK (mam już jakieś 98%), niestety konieczna jest do tego sprawnie działająca gra... czego mi brakuje. Będę się streszczał: nie mogę odpalić KaM TPR na moim kompie, gdyż gra po chwili wczytywania wyskakuje do pulpitu, bez "errorów" i tego typu durnych komunikatów. Co ciekawe KaM TSK działa normalnie...
Warto zaznaczyć, że brat instalował Windowsa i podejrzewam, że brakuje mi w tym momencie jakiegoś pliku, programu czy czegoś... więc jeśli ktoś się spotkał z tym problemem i go rozwiązał niech się podzieli swoją wiedzą.
Otóż chciałem dokończyć tworzenie mapy do WWK (mam już jakieś 98%), niestety konieczna jest do tego sprawnie działająca gra... czego mi brakuje. Będę się streszczał: nie mogę odpalić KaM TPR na moim kompie, gdyż gra po chwili wczytywania wyskakuje do pulpitu, bez "errorów" i tego typu durnych komunikatów. Co ciekawe KaM TSK działa normalnie...
Warto zaznaczyć, że brat instalował Windowsa i podejrzewam, że brakuje mi w tym momencie jakiegoś pliku, programu czy czegoś... więc jeśli ktoś się spotkał z tym problemem i go rozwiązał niech się podzieli swoją wiedzą.
Z pewnością brakuje jakieś pliku, ale w KaM, o czym świadczy to, że do "zostawionego" przy przeinstalowywaniu systemu KaMa nie da się wgrać SR2 (ze względu na brak jakiegoś pliku, o czym mówi komunikat). Dlatego najlepiej jeszcze raz zainstaluj jedno i drugie...
Edit: Oczywiście mowa o przypadku, w którym KaM jest zainstalowany na innym dysku niż systemowy.
Edit: Oczywiście mowa o przypadku, w którym KaM jest zainstalowany na innym dysku niż systemowy.
Zainstalowałem jeszcze raz KaM (właściwie ściągnąłem od nowa) i jest bez zmian. Myślę też, że nie ma sensu jeszcze raz instalować Windowsa, bo skoro wcześniej działał to i teraz powinien działać... niestety tak nie jest. Zobaczę za kilka dni, bo brat jeszcze nie poinstalował wielu programów itp. W tej chwili nawet dźwięku nie mam...