Warcaft III Frozen Throne
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Warcaft III Frozen Throne
Wczoraj wujek przywiózł mi prezent z Francji Warcaft III Frozen Throne i teraz mam problem bo ja Francuskiego nie znam a gierka fajna . Szukałem na necie spolszczenia ale lipa. Wie ktos moze skad moge pobrac spolszczenie .
Z góry dzięki
Z góry dzięki
DeBe moze i masz racja ale poszukam popisza na forach różnych może będzie
Znalazłem http://us.blizzard.com/support/article. ... leId=21224 i poszukajcie polski
Znalazłem http://us.blizzard.com/support/article. ... leId=21224 i poszukajcie polski
Proponuję kupić oryginała po Polsku. Naprawdę nie pożałujesz. Pamiętam jak byłem mały i jeździłem do mojej dalszej rodziny ze 100 km. od Warszawy, to strasznie się tam nudziłem, bo mój brat cioteczny miał na kompie tylko jakąś platformówkę, a reszta to jakieś rzeczy na studia. No i kiedyś nadszedł ten dzień kiedy zobaczyłem na jego komputerze Wacraft III. Myślałem, że to kolejna platformówka, ale myliłem się. Przy pierwszej misji tak mnie ta gra wciągnęła, że przez te kilka dni pobytu przeszedłem całą kampanię orków. Potem jak przyjeżdżałem, to cały czas siadałem do gry. Jakiś rok później kupiłem sobie własną grę od razu z dodatkiem. Jak tylko przeszedłem kampanie zabrałem się za grę w Battlenecie. Naprawdę gry Blizzarda mają najlepsze rozgrywki sieciowe na świecie. Nawet jak przejdziesz kampanię i ci się znudzi, to gra sieciowa zatrzyma Cię na bardzo długo.
Zapraszam także do zagrania w którąś z gier innych użytkowników w zakładce Własne gry na Battlenecie. A najlepsze jest to, że w tych grach nieoficjalnych aż roi się od Polaków
. Poza tym jest jeszcze wiele Niemców, Francuzów, Hiszpanów, Rosjan, Austryjaków i innych ludzi z różnych krajów Europy(gram na bramce Europejskiej).
Ja jestem miłośnikiem Nocnych elfów i Nag. Nagi są chyba w dodatku o ile się nie mylę(?). Nocne elfy mają druidów szponów, którzy zamieniają się w niedźwiedzie, a Nagi mają Myrmidonów. Obie te jednostki są bardzo silne w walce wręcz i mają silne pancerze. Jedyną ich wadą jest to, że nie mogą atakować jednostek powietrznych. Jednak to nie problem gdy mają do pomocy Biesy podziemi Nieumarłych. Tak więc w WC3 ważna jest także gra zespołowa., bo bez niej ani rusz.
PS. Jak masz dodatek, to w grze sieciowej są dostępne nowe jednostki, budynki i bohaterowie. Więc warto go zakupić, bo te dodatki są bardzo ciekawe.
Trochę to nie na temat, co teraz napisałem, ale może zachęci to chociaż część osób do zakupu oryginała
.
EDIT: DeBe jak kupisz oryginała, to będziesz miał także edytor map
. Będziesz mógł potem swoje wytwory ludziom udostępniać.
Zapraszam także do zagrania w którąś z gier innych użytkowników w zakładce Własne gry na Battlenecie. A najlepsze jest to, że w tych grach nieoficjalnych aż roi się od Polaków
Ja jestem miłośnikiem Nocnych elfów i Nag. Nagi są chyba w dodatku o ile się nie mylę(?). Nocne elfy mają druidów szponów, którzy zamieniają się w niedźwiedzie, a Nagi mają Myrmidonów. Obie te jednostki są bardzo silne w walce wręcz i mają silne pancerze. Jedyną ich wadą jest to, że nie mogą atakować jednostek powietrznych. Jednak to nie problem gdy mają do pomocy Biesy podziemi Nieumarłych. Tak więc w WC3 ważna jest także gra zespołowa., bo bez niej ani rusz.
PS. Jak masz dodatek, to w grze sieciowej są dostępne nowe jednostki, budynki i bohaterowie. Więc warto go zakupić, bo te dodatki są bardzo ciekawe.
Trochę to nie na temat, co teraz napisałem, ale może zachęci to chociaż część osób do zakupu oryginała
EDIT: DeBe jak kupisz oryginała, to będziesz miał także edytor map
- Michailoff
- Moderator
Nie muszę chyba wiele dodawać. To wielka prawda - przykładów jest kilka - Diablo, StarCraft, Warcraft, WoW... To wszystko zdobyło popularność niezwykle przemyślaną i w większości przypadków darmową grą sieciową (tylko WoW jest płatny). Proponuję kupić którąś z tych gier - prawie każda z nich kosztuje w Platynowej kolekcji ponad 60 złotych, zaś WoW kosztuje trochę więcej. Ja mam antologię starszych gier Blizzarda, gdyż ta firma robi arcydzieła (co pisałem w innym wątku). Przymierzam się teraz do zakupu WarCrafta, co mam nadzieję będzie udanym zakupem... Z całego serca polecam oczywiście wszystkie gry Blizzarda, ale że to temat o WIII, to w tym temacie właśnie tą grę zostaje mi polecićKamyk pisze:Jak tylko przeszedłem kampanie zabrałem się za grę w Battlenecie. Naprawdę gry Blizzarda mają najlepsze rozgrywki sieciowe na świecie. Nawet jak przejdziesz kampanię i ci się znudzi, to gra sieciowa zatrzyma Cię na bardzo długo.
Crimson (king) Michailoff
- DonKamillo
- Użytkownik Forum
Owszem Nagi sa w dodatku lecz w grze sieciowej nie mozna nimi niestety gracKamyk pisze: Ja jestem miłośnikiem Nocnych elfów i Nag. Nagi są chyba w dodatku o ile się nie mylę(?). Nocne elfy mają druidów szponów, którzy zamieniają się w niedźwiedzie, a Nagi mają Myrmidonów.
W warcrafta grałem bardzo dlugo skończyłem może z 4 miechy temu oczywiście grałem przez neta
Super gra może naprawdę wciągnąć polecam ja z całego serca
Kampanie obydwie super niewiem która lepsza. Ci którzy nie maja tej gry natychmiast powinni ja zakupić
Ostatnio zmieniony 08 lip 2008, 17:01 przez DonKamillo, łącznie zmieniany 2 razy.
wg mnie kampania WCIII: Reign of Chaos jest lepsza od tej z dodatku (chociaż obie przeszedłem po parę razy) po prostu bardziej mi do gustu przypadła, ale najbardziej mi przypadła do gustu ta trzecia kampania, która niestety nie pamiętam jak się nazywa wiem tylko, że gra się samymi bohaterami. Natomiast jeżeli chodzi o grę sieciową to grałem tylko w dodatek i pewnie grałbym dalej gdyby nie to, że mi pękła płytka... i niestety nie mam już oryginała, ale grę jak najbardziej polecam
KAMPANIA: