Witam, jestem nowy na tym forum.
Ostatnio wzięło mnie na strategie. Wybrałem Knights&Merchants. Mam jednak spory problem z grą. Skopiowałem ją z komputera gdzie była zainstalowana (nie miałem instalki) i niestety gra mi się wyłącza - wyskakuje błąd. Pobrałem cracka (tego z gamecopyworld), ale problem nie zniknął.
Mam prośbę, jakby ktoś mógł wrzucić linka do instalki (mam wersję TPR - 2 kampanie włącznie ze starą dostępn). Z góry thx
Problemy z wyłanczaniem gry
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michailoff
- Moderator
Podejrzewam, że chodzi o taki program, co się nazywa Runtime Visual Basic 6. Jest to zbiór bibliotek koniecznych do zainstalowania SR2. Nie sądzę, żebyś miał źle zainstalowaną grę (nie chciałaby się wtedy w ogóle uruchomić), więc na pewno tego pliku ci brakuje. Jest on do ściągnięcia na stronie Microsoft - tam też jest napisane, gdzie to wrzucić (katalog Windows, bądź podkatalog system32 bodajże, ale głowy nie dam). To powinno załatwić sprawępemku pisze:Problem występuje w czasie gry. Pobrałem patcha oraz program podany na stronie w zakladce o patchu, jednak nie chce mi się ten patch zainstalowac... wyskakuje blad, ze zle zainstalowana gra lub ze nie mam tego programu...
Crimson (king) Michailoff