Knights.sztab.com tweetuje (20.11.2011)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Knights.sztab.com tweetuje (20.11.2011)

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Po tym, jak swoją aktywność na Twitterze potwierdzili twórcy KaM Remake, zdecydowaliśmy się pójść ich śladem. W popularnym serwisie operującym jedynie krótkimi, 140-znakowymi komunikatami, możecie nas znaleźć na profilu @knightssztabcom. Zachęcamy do rejestracji na Twitterze i do śledzenia newsów od społeczności gry oraz knights.sztab.com oraz kamremake.com.

Twitter to serwis założony w 2006 r. i jest popularny głównie w Stanach Zjednoczonych. Jego twórcy oficjalnie podają, że znajduje się na nim 175 milionów zarejestrowanych kont.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: doman100 »

Fajnie, że Knightsowa społeczność się rozwija ale ja nie korzystam z Twittera więc nic z tego nie wynoszę. Myślę, że dobrze by było zrobić konto KaMa na facebooku bo na razie jest tylko po niemiecku a niestety nie posługuje się tym językiem w stopniu komunikatywnym.
Westess krutue szaleń
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Ludzie nie chcą się zdradzać. :]
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krzychu26 »

Tia, jakiś arab terrorysta tylko czeka na wasze ujawnienie się na twiterze :) Oczywiście follow już jest a co do facebooka to nie jarca mnie dzisiejsza zabawa z rejestracją po różnych portalach społecznościowych, niedługo będą kontrolować ile litrów wody nam przez kibelek przelatuje. Czekamy na jakiegoś kolejnego neewsa z niecierpliwością :)
Obrazek

Obrazek
Odpowiedz