Wszyscy Fani, którzy nosili się z zamiarem kupna gry "Knights and Merchants" nie powinni przegapić okazji, która czeka w serwisie Good Old Games (gog.com).
Właśnie trwa tam świąteczna wyprzedaż gier, wśród których znajdziecie naszą ukochaną strategię za jedyne 2,99 dolara (≈ 10,34 zł). Gra po zakupie (otrzymujemy towar w wersji elektronicznej, jako link do pliku) jest w języku angielskim, jednak instalując najnowszy Remake możemy w grze ustawić język polski. Grę można kupić tutaj.
Wyprzedaż trwa do 2 stycznia 2012 r. Za informację o promocji dziękujemy użytkownikowi 1GurU9.
Gra "KaM" za połowę ceny! (17.12.2011)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Gra "KaM" za połowę ceny! (17.12.2011)
lucbach,
administrator knights.sztab.com
- janosiczek
- Użytkownik Forum
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Myślę, że nie chodzi tylko o kapuchę. Ja mam np. Windows 64 bit i zastanawiałbym się przed kupnem, czy gra będzie mi działała. Jak pewnie wiecie, wiele programów nie działa na 64 bit albo ma specjalne wersje instalacyjne. Dobrze, że o tym napisali.
Jeśli chodzi o Twoja wątpliwość janosiczek, to kiedy gra wychodziła, nie znaliśmy jeszcze ani Visty ani Windows 7, a gry poprawnie na nich działają. Dlaczego? Bo to nowe wersje - udoskonalone patchem i przez ludzi z gog.com. Wspominał o tym Łukasz Kukawski w wywiadzie dla nas.
Jeśli chodzi o Twoja wątpliwość janosiczek, to kiedy gra wychodziła, nie znaliśmy jeszcze ani Visty ani Windows 7, a gry poprawnie na nich działają. Dlaczego? Bo to nowe wersje - udoskonalone patchem i przez ludzi z gog.com. Wspominał o tym Łukasz Kukawski w wywiadzie dla nas.
lucbach,
- janosiczek
- Użytkownik Forum
Można było by pogadać z Łukaszem w sprawie kodu.lucbach pisze: Jeśli chodzi o Twoja wątpliwość janosiczek, to kiedy gra wychodziła, nie znaliśmy jeszcze ani Visty ani Windows 7, a gry poprawnie na nich działają. Dlaczego? Bo to nowe wersje - udoskonalone patchem i przez ludzi z gog.com. Wspominał o tym Łukasz Kukawski w wywiadzie dla nas.
Lecz czy to jest potrzebne ? Skoro mamy Remake.... hmmm
A czy jest szansa na dostanie wszelkich grafik itd jakie były wykonane do KAM ? Czy to też bym dostali jako hmmm gratis do kodu ?