Kupię KaM Peasant Rebellion
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- janosiczek
- Użytkownik Forum
Re: Kupię KaM Peasant Rebellion
Po otrzymaniu pierwszej odpowiedzi na tym forum od Kuby pomyślałem, że super społeczność bez typowo polskiego mądrzenia ale nie musialem dlugo czekać aby vice-administrator pokazał ze nie potrafi czytać ze zrozumieniem i lubi czepialstwo. Ja w przeciwieństwie do Ciebie idąc po chleb idę do piekarni a nie do mięsnego, jak chce sie dowiedziec czegos o grze KaM to nie ide na forum Battlefielda 3.Khelak pisze:Wydaje mi się, że ofert sprzedaży wokół byłoby dużo. Wbijanie do społeczności i pytanie, czy ktoś z tutejszych - zwolenników - ma na zbyciu, nie jest posunięciem roztropnym.Chachacha...janosiczek pisze:Moje ... nie oddam
Dzięki Kuba za pomoc jeszcze raz a pan vice vice ja ci tak strasznie to przeszkadzalo to mogles skasowac posta a nie nabijac licznik postów.
-
- Użytkownik Forum
Może nie jestem całkowicie kompetentny, aby udzielić odpowiedzi na to, ale swoje 5 groszy dorzucę.
Buczek proszę, poczytaj więcej tematów na tym forum, żeby po prostu poznać nieco użytkowników. Jesteś u nas od niedawna, więc prawdopodobnie jeszcze się nie wczułeś dostatecznie. Jak w każdej społeczności i tutaj są różne osoby, o różnym poczuciu humoru, charakterze, a do tego różnych relacjach z innymi.
Reasumując - nie wszystko jest tym, czym się wydaje na pierwszy rzut oka
Buczek proszę, poczytaj więcej tematów na tym forum, żeby po prostu poznać nieco użytkowników. Jesteś u nas od niedawna, więc prawdopodobnie jeszcze się nie wczułeś dostatecznie. Jak w każdej społeczności i tutaj są różne osoby, o różnym poczuciu humoru, charakterze, a do tego różnych relacjach z innymi.
Reasumując - nie wszystko jest tym, czym się wydaje na pierwszy rzut oka