Poszukuję tytułu gry

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
KaM
Użytkownik Forum

Poszukuję tytułu gry

Odpowiedz z cytatem

Post autor: KaM »

Wiem, że to nie na temat, ale mam pytanie. Wie ktoś jak nazywa się pewna gra? Ja w nią grałem może z 8 lat temu więc nie pamiętam za dużo, ale może taki opis wystarczy:
Akcja działa się w czasach dzisiejszych albo nawet w przyszłości. W grze były do wyboru 3 nacje (nie pamiętam ich prawidłowych nazw :? ): roboty, pojazdy pancerne i poduszkowce (latały nisko nad ziemią). Grę rozpoczynało się z pojazdem budującym. Można było budować budynki takie jak: fabryki pojazdów bojowych i cywilnych, laboratoria, wieżyczki obronne, elektrownie (które wszystko zasilały) i wiele innych. W laboratoriach można było wynajdować np. pola siłowe, lepszą broń, lepsze pojazdy, samoloty, bombowce, bomby atomowe, nuklearne i wiele innych fajnych rzeczy. Każda z ras miała swoją specjalną broń: roboty - działo plazmowe, pojazdy - lasery, a poduszkowce - działko elektryczne. Było taki okno, w którym można było składać jednostki bojowe czyli było kilka kategorii np.: nogi robota, działko, 2 działko i pole siłowe. Z każdej można było wybrać jakąś rzecz. Potem zapisywało się utworzonego "rycerza" i można było już takie produkować.
Niestety więcej nie pamiętam, ale może ktoś zna tą grę, jak tak to bardzo proszę o napisanie jej nazwy. A jak ktoś wie skąd mógłbym ja ściągnąć i poda link to się nie pogniewam :usmiech:.

//Skoro wiesz, że to nie na temat, to czemu nie założysz nowego? Za to nikt nie gryzie, w przeciwieństwie do offtopów :P Ten wydzielam.
//kuba11100
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: janosiczek »

Exterminacja, RTS
Fathain
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Fathain »

Earth 2150
Awatar użytkownika
KaM
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: KaM »

Earth 2150 WWWIIIEEELLLKKKIIIEEE DZIĘKI :D :D :D i dziękuje Tobie janosiczek, że próbowałeś pomóc.
Odpowiedz