Zapisywanie stanu gry w rozgrywce sieciowej

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.
Awatar użytkownika
Mad Max
Użytkownik Forum

Zapisywanie stanu gry w rozgrywce sieciowej

Post autor: Mad Max »

Bardzo możliwe, że taki temat już istnieje, ale musze go poruszyć. Dopiero co zacząłem grać w K&M po sieci, ogólnie w K&M gram od wydania pierwszej cześci tak więc kupe lat - gierka jest ponadczasowa ;-)

W TPR jest opcja zapisu stanu gry przez osobę, która założyła grę, jednak nie można jej później wczytać ze względu na brak wolnych miejsc.

Powedzmy, że 1 gracz ma kolor róźowy, a drugi czarny, kiedy wczytuje te kolory powinny być "wolne" jednak tak nie jest. Zapisałem 3 razy gre i za każdym razem na moim kompie wolnym kolorem był tylko czerwony, a u mojego kumpla tylko niebieski pomimo, że nawet ich nie braliśmy.

Jest na to jakas rada?? Może łatka ??

Pozdrawiam ;-)
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Nie ma rady na to :evil:
Ten temat chyba już był
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Post autor: Michailoff »

Ile razy jeszcze ten temat będzie poruszany! No nieeee... Rozwiązanie twego problemu kryje się w dziale "Problemy techniczne z grą". Szukać już się nie umie? Ale wyjaśnię to tu i teraz. Otóż gry sieciowej nie można zapisywać i później ją wczytać. Było o tym jednak mówione ponad dwa lata temu w tym dziale. A teraz proszę zarząd forum o zamknięcie i usunięcie tego tematu.
Crimson (king) Michailoff
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.