Ulubiona misja w TSK :D

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Adm
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Adm »

Łukasz_ pisze:może dlatego że nie przepadam za drugą kampanią i rzadko w nią gram
Ale ja miałem na myśli miję w TSK :!: Czy grałeś kiedyś w tamtą misję, kiedy wyszła kampania TPR :?: Chyba nie. Bo teraz, z powodów, które wyjaśniłem, KAMIENIARZ JUŻ NIE KUJE DROGI. Lecz ja wtedy miałem sposób : nie chciałem kamieniarza, więc do kusznikami usuwałem :zraniony: , A przed rozwścieczonym wrogiem jakoś zawsze udawało mi się obronić.
gg: 3151723
Łukasz_
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Łukasz_ »

grałem niedawno i faktycznie kamieniarz nie kłuł drogi ale myślałem że nie zdążył bo szybko działałem - pierwszą armią rozwaliłem górne miasto a potem rekrutowałem wojowników z ratusza i balisty robiłem a to szybko idzie więc błyskawicznie rozniosłem też drugą wioskę :)
teraz inny wątek: czy zauważyliście że okolice naszej bazy w misji 20 i w misji 14 TPR są bardzo podobne :?: :)
Adm
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Zauważyłem - przeglądałem mapy :szczerzy:
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Adm pisze:
Łukasz_ pisze:może dlatego że nie przepadam za drugą kampanią i rzadko w nią gram
Ale ja miałem na myśli miję w TSK :!: Czy grałeś kiedyś w tamtą misję, kiedy wyszła kampania TPR :?: Chyba nie. Bo teraz, z powodów, które wyjaśniłem, KAMIENIARZ JUŻ NIE KUJE DROGI. Lecz ja wtedy miałem sposób : nie chciałem kamieniarza, więc do kusznikami usuwałem :zraniony: , A przed rozwścieczonym wrogiem jakoś zawsze udawało mi się obronić.
Tak... to najłatwiejszy, najlepszy sposób :) . Kamieniarz podchodzi do skał i tłucze... tłucze... oczywiście kusznikiem, lub łucznikiem usuwamy gościa - mając przedtem odkryty teren aż do wież wroga (tego na południu). Gdy kamieniarz jeden i drugi padają, armia wychodzi, ja odwracam kuszników i czekam z ochroną (piechórami) na starcie. Gdy gostki są w połowie drogi, znowu strzelam w kamieniarzy i się odwracam. Gdy wróg się do mnie zbliża, wtedy drugi jego oddział znów wychodzi i przebywa tą nudną, długą i męczącą drogę... i tak aż się jego zapasy armii skończą...
Swoją drogą nie rozumiem faktu, że kamień u wroga nie może w spichrzu przebywać... wróg nie buduje się całą wieczność, a i wieże nie są bez dna...
Adm
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

kamień nie jest tu jedyny. Taką samą właściwość mają np. mąka, płaty skóry i świnie. Zupełnie tak, jakby niektóre przedmioty komputer pozaznaczal we wszystkich spichrzach.
Awatar użytkownika
Lord Gidoo
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Lord Gidoo »

Moimi ulubionymi misjami w kampani TSK są : misja 12 , 15 , 16 i 20. :D
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Luki »

Łukasz_ pisze:kiedyś też po paru godzinach gry w tę misję dostałem taki komi\unikat ale czekałem czekałem a posiłki nigdy nie dotarły...
mnie w tej misji NAPRAWDE zaatakowali z polnocnowschodniej wioski i znizczyli pol miasta bylem cholernie zdziwiony czy wy tez tak mieliscie?
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zozol92 »

Ja chyba najbardziej lubię misję 12. Jest trzech wrogów (w tym do jednego wkradam się na początku grę i niszczę misto od środka. Jego wojsko mnie nie tknie, a później nie ma co do gadania bo umiera z głodu :mrgreen: ), i w ogóle fajny klimacik. Ale jedenasta też jest świetna !
007Agentos
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: 007Agentos »

Mi najbardziej chyba podoba sie misja 14 ze wzgedu na to ze w niej trzeba dzialac szybko by obronic naszgo nierozgarnietego sojusznika ktory gdzies okolo 1h gry atakuje swoja pozal sie Boze armia i jak mu dobrze pojdzie to moze zabije z 4 piechorow komputera...Bardzo fajna tez jest misja 16 poniewaz jest tam bardzo duzo wegla i mozna nabudowac multum ciezkich jednostek.
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Blaszak »

Moją ulubioną misją jest trzecia :twisted: Bardzo lubię przechodzić ją parę razy i patrzeć na czas jej wykonania, zwłaszcza gdy się zmniejsza :D
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...

www.zestriddle.oz.pl
Odpowiedz