Na stronie głównej knights.sztab.com jest bardzo ładna mapa z zaznaczonymi misjami, a kliknięcie na każdą przenosi nas do wyczerpującego i treściwego opisu misji, jak i sposobu na jej przejście. Problem w tym, że są tam misje 1-10 oraz 13 i 17 i stan ten utrzymuje się odkąd pamiętam, czyli już ponad rok. Bardzo proszę, żeby ktoś uzupełnił te opisy, bo sam nie jestem zbyt dobry w tą grę a chciałem ją w końcu przejść bez kodów. Przy okazji można by też zrobić pełną solucję do KaM:TPR (mówię przy okazji, bo bardziej mi się podoba TSK, ale jakby była solucja to bym i TPR przeszedł
Solucja
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Solucja
Swoją prośbę kieruję do doświadczonych graczy, którzy nie mają co robić tylko pomagać fanom KaM:TSK 
Na stronie głównej knights.sztab.com jest bardzo ładna mapa z zaznaczonymi misjami, a kliknięcie na każdą przenosi nas do wyczerpującego i treściwego opisu misji, jak i sposobu na jej przejście. Problem w tym, że są tam misje 1-10 oraz 13 i 17 i stan ten utrzymuje się odkąd pamiętam, czyli już ponad rok. Bardzo proszę, żeby ktoś uzupełnił te opisy, bo sam nie jestem zbyt dobry w tą grę a chciałem ją w końcu przejść bez kodów. Przy okazji można by też zrobić pełną solucję do KaM:TPR (mówię przy okazji, bo bardziej mi się podoba TSK, ale jakby była solucja to bym i TPR przeszedł
Nie ma sensu zapełniać tych misji poradami. W plan idzie nowa wersja strony i poradnik Khelbena, wtedy nie będzie żadnych luk. Do tego czasu możesz pytać o porady na forum tak jak robiłem to ja (przykład):
MISJA 14
http://www.knights.sztab.com/forum/view ... 18&start=0
i inni...
MISJA 14
http://www.knights.sztab.com/forum/view ... 18&start=0
i inni...
Compadre Lesiu, trafiłeś w odpowiednie miejsce i do właściwych osób. Mr. Khelben służy pomocą i z chęcią poinstruktuje, jak i napisze odpowiednie opisy misji. Część mam już gotową, jednakże czekają one [owe opisy] na start nowej wersji strony, nad którą praca wre pełną parą. Masz rację, że aktualnie nie ma żadnych aktualizacji na naszej obecnej stronie głównej. Ona do śmieci pójdzie, gdy nasz drogi administrator zakończy pracę nad całkowicie nowiutką stroną. Według obliczeń, winien uporać się z nią do września... ale jak będzie na pewno, tego jeszcze nie wiemy. W tymże okresie mam w planie przesłać jego administracji moje wypociny, które jak się spodziewiam: w większości trafią do działu z opisami misji, jeżeli nie wszystkie hurtowo. Będą one na tyle przejrzyste, że każdy gracz, który utknął w jakiejś misji z łatwością dowie się mojego sposobu na przejście takowej. Tak więc bez paniki i trochę cierpliwości. Jeżeli pan Lucbach nie wyrobi się do września, to my wyrobimy się w zamknięciu go w lochach naszej majestatycznej warowni, nad którą pieczę stanowić będzie straż składająca się z halabardników w pełnym rynsztunku. No. 
- Michailoff
- Moderator
Khelben, a czy twoje opisy są tak cudowne jak choćby ten? :
http://www.knights.sztab.com/index.php?dzial=tsk4
Jeśli są takie, i zawierają obrazki z mapami i dokładnymi instrukcjami, to prosiłbym Cię, żebyś wysłał mi je w miarę możliwości na maila, bo jak mówisz nie wiadomo dokładnie kiedy strona ruszy, a ja chciałem w końcu tego KaMa przejść
http://www.knights.sztab.com/index.php?dzial=tsk4
Jeśli są takie, i zawierają obrazki z mapami i dokładnymi instrukcjami, to prosiłbym Cię, żebyś wysłał mi je w miarę możliwości na maila, bo jak mówisz nie wiadomo dokładnie kiedy strona ruszy, a ja chciałem w końcu tego KaMa przejść
Znaczy się, że ciakawie napisany? Jak najbardziej, może nawet ciekawiej. Jeśli chodzi o zrzuty ekranu, to na bank ich nie będzie. Trzeba zwiększać możliwości swojej wyobraźni, jeśli te są na takim poziomie, że wymagają gotowych obrazków
. Screeny zajmują tylko miejsce prawdziwemu tekstowi. Opiszesz znacznie więcej, aniżeli przedstawisz na jednym, czy dwóch obrazkach.