Windows Vista / Windows 7 fix do pobrania (23.01.2011)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

DZIDEK
Użytkownik Forum

hmmm...

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DZIDEK »

w takim razie pozostaje mi tylko usunac starego downloada i sprobowac Waszego :) odezwe sie jak poszlo po wszystkim
a i jeszcze pytanko wszystkie te pliki sa niezbedne w momecie gdy ciagne gre z waszej strony?

Dodano #1: superancko... udało sie!!
Dodano #2: mam wersje po angielsku, macie namiar na spolszczenie?

//Używaj edycji postów, proszę, jeśli masz zamiar coś dodać. Oraz znaków polskich i diakrytycznych.
//Khel
matysek6
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: matysek6 »

witam,,jestem nowy tutaj,,mam wersje z gog.com wersja angielska,,, potrzebuje spolszczenie,,czy ktos mnie pokieruje krok po kroku jak to sciągnac i gdzie bo jestem dętka w tych sprawach:)
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: janosiczek »

matysek6 pisze:witam,,jestem nowy tutaj,,mam wersje z gog.com wersja angielska,,, potrzebuje spolszczenie,,czy ktos mnie pokieruje krok po kroku jak to sciągnac i gdzie bo jestem dętka w tych sprawach:)
kup pompke ;)

http://www.kamremake.com/download/

Ściągasz, instalujesz i masz do wyboru chyba z 10 języków w tym... Polski !
No i masz Remake.
matysek6
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Fajnie..tyle to i sam znalazłem chodzi mi o to co tam mam posciagac i gdzie zainstalowac? tak krok po kroku
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: janosiczek »

matysek6 pisze:Fajnie..tyle to i sam znalazłem chodzi mi o to co tam mam posciagac i gdzie zainstalowac? tak krok po kroku
ściągnij to:
kam_remake_full_r2736.exe

Instalujesz to na KAM TPR,( który już powinieneś mieć zainstalowany) po czym wł. grę klikając na ikonkę... i opcje zmiana języka jeśli nadal będzie po ENG.
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kuba11100 »

@janosiczek: Zdaje mi się, że matysek6 prosił o co innego.

Oryginalne TPR najłatwiej spolszczyć patchem SR3, jak odblokować go dla angielskiej wersji - tu:
http://www.knights.sztab.com/forum/view ... 8007#38007

W razie potrzeby zmień ścieżkę do gry, podana w ww. temacie jest domyślna dla wersji pudełkowych, GOG może mieć inną.

Jeśli koniecznie chcesz pozostać przy wersji SR2, daj znać; trochę więcej klikania tam jest.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
matysek6
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

ściągnij to:
kam_remake_full_r2736.exe
jednak o to mi chodziło dzieki wielkie,, własnie prubuje przejsc pierwszą misje heheh,,kurcze nie grałem w to 10 lat:)
Odpowiedz