w takim razie pozostaje mi tylko usunac starego downloada i sprobowac Waszego odezwe sie jak poszlo po wszystkim
a i jeszcze pytanko wszystkie te pliki sa niezbedne w momecie gdy ciagne gre z waszej strony?
Dodano #1: superancko... udało sie!! Dodano #2: mam wersje po angielsku, macie namiar na spolszczenie?
//Używaj edycji postów, proszę, jeśli masz zamiar coś dodać. Oraz znaków polskich i diakrytycznych.
//Khel
witam,,jestem nowy tutaj,,mam wersje z gog.com wersja angielska,,, potrzebuje spolszczenie,,czy ktos mnie pokieruje krok po kroku jak to sciągnac i gdzie bo jestem dętka w tych sprawach:)
matysek6 pisze:witam,,jestem nowy tutaj,,mam wersje z gog.com wersja angielska,,, potrzebuje spolszczenie,,czy ktos mnie pokieruje krok po kroku jak to sciągnac i gdzie bo jestem dętka w tych sprawach:)
matysek6 pisze:Fajnie..tyle to i sam znalazłem chodzi mi o to co tam mam posciagac i gdzie zainstalowac? tak krok po kroku
ściągnij to:
kam_remake_full_r2736.exe
Instalujesz to na KAM TPR,( który już powinieneś mieć zainstalowany) po czym wł. grę klikając na ikonkę... i opcje zmiana języka jeśli nadal będzie po ENG.