Team Mapowy: Dołącz i Ty ! (08.09.2012)[11.12.2012]
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Oficjalnie ogłaszam, że rezygnuję z pomocy Janosiczkowi po (chyba?) dwóch tygodniach od przystąpienia.
Powód: nie mam już na to czasu.
Janosiczku, zwolnij trochę - pomysły na mapy zapisuj na kartkach, a popraw te mapy. co już powstały. Szkoda Twojego potencjału.
I jeszcze raz, tym razem publicznie, przepraszam za milczenie i "olewanie sprawy".
Powód: nie mam już na to czasu.
Janosiczku, zwolnij trochę - pomysły na mapy zapisuj na kartkach, a popraw te mapy. co już powstały. Szkoda Twojego potencjału.
I jeszcze raz, tym razem publicznie, przepraszam za milczenie i "olewanie sprawy".
- janosiczek
- Użytkownik Forum
Mapy są poprawiane na bieżąco. Na dzień dzisiejszy mam już poprawione wszystkie mapy oprócz LOST, trzymam je w osobnym folderze. Dla ogółu są dostępne mapki które już dałem.. aby więcej ludzi miało tą samą wersje.Gogoud pisze:Janosiczku, zwolnij trochę - pomysły na mapy zapisuj na kartkach, a popraw te mapy. co już powstały. Szkoda Twojego potencjału.
Szkoda bardzo, że nie masz czasu. Ubolewam nad tym.
Te dwie dzisiejsze mapy zrobiłem pod wpływem chwili... nie mogłem już wytrzymać..
- janosiczek
- Użytkownik Forum
Hello !
Długo temat nie był odświeżany. Wiele się zmieniło od tamtego czasu. Grupa dowodzona pod moimi rozkazami.
Nadal ze mną.
Ba nawet się sporo powiększyliśmy ! W skład i pomoc PAKER TEAMU wchodzą na dzień dzisiejszy:
- woloszek - fałdowanie i tworzenie map, pomysły i inne ważne rzeczy [ Prawa Ręka]
- Luki - skrypty i pomysły i inne
- PAKER - ( oblewanie ukończonych map, koordynowanie zespołu, tworzenie map, pomysły, fałdowanie, ZAŁOŻYCIEL)
- Damian (testy map, pomysły)
- browaar (testy map, pomysły)
- danio
- The Viking ( nowy człowiek!) witamy w PAKER TEAM !
R E K R U T A C J A ?O T W A R T A
Jeśli chcesz i masz czas... dołącz do nas: Wyślij swoje namiary i napisz nam co byś umiał zrobić/ co umiesz. ( jeśli chodzi o edytory i grę w kama)
Potrzebujemy na daną chwilę:
- ludzi do skryptów
- ludzi którzy robią mapy
- ludzi do "sadzenia" obiektów ( jeśli zrobisz mapę i dodasz obiekty będzie GIT)
- grafików ( nie musisz być picasso)
Dla nowych ludzi oferujemy:
- miłą atmosferę
- dostęp do najnowszych map drużyny
- dostęp do najświeższych informacji o kam remake
- wsparcie duchowe ^^
- inne takie tam
A na deser mam jeden z lepszych cytatów jakie wyczytałem gdy zaczynałem tworzyć PAKER TEAM:
A ja to skomentuje tak: 
/////////////////////////////////////////////////////////////////
Plany PAKER TEAMU:
- Zrobienie pełnoprawnej kampani do KAM, ponad 10 misji. (w tym coś eXtra*)
- Poprawienie i ulepszenie dotychczasowych map
- Tworzenie nowych map do multi i single ( z naciskiem na single)
*- na razie cicho sza.
Długo temat nie był odświeżany. Wiele się zmieniło od tamtego czasu. Grupa dowodzona pod moimi rozkazami.
Ba nawet się sporo powiększyliśmy ! W skład i pomoc PAKER TEAMU wchodzą na dzień dzisiejszy:
- woloszek - fałdowanie i tworzenie map, pomysły i inne ważne rzeczy [ Prawa Ręka]
- Luki - skrypty i pomysły i inne
- PAKER - ( oblewanie ukończonych map, koordynowanie zespołu, tworzenie map, pomysły, fałdowanie, ZAŁOŻYCIEL)
- Damian (testy map, pomysły)
- browaar (testy map, pomysły)
- danio
- The Viking ( nowy człowiek!) witamy w PAKER TEAM !
R E K R U T A C J A ?O T W A R T A
Jeśli chcesz i masz czas... dołącz do nas: Wyślij swoje namiary i napisz nam co byś umiał zrobić/ co umiesz. ( jeśli chodzi o edytory i grę w kama)
Potrzebujemy na daną chwilę:
- ludzi do skryptów
- ludzi którzy robią mapy
- ludzi do "sadzenia" obiektów ( jeśli zrobisz mapę i dodasz obiekty będzie GIT)
- grafików ( nie musisz być picasso)
Dla nowych ludzi oferujemy:
- miłą atmosferę
- dostęp do najnowszych map drużyny
- dostęp do najświeższych informacji o kam remake
- wsparcie duchowe ^^
- inne takie tam
A na deser mam jeden z lepszych cytatów jakie wyczytałem gdy zaczynałem tworzyć PAKER TEAM:
Kod: Zaznacz cały
Jakoś też nie wierzę w stworzenie "mapowego teamu", dlatego że do tworzenia map, a nawet całych kampanii wystarczy jedna osoba. Nie potrzeba do tego całego kilkuosobowego teamu.
Większa liczba osób potrzebna jest przy czymś znacznie, znacznie większym, jak tworzenie w UDK, gdzie samemu ciężko stworzyć coś konkretnego.
No i najważniejsze. Normalny Twórca map, raczej nie chciałby tworzyć pod dyktando janosiczka./////////////////////////////////////////////////////////////////
Plany PAKER TEAMU:
- Zrobienie pełnoprawnej kampani do KAM, ponad 10 misji. (w tym coś eXtra*)
- Poprawienie i ulepszenie dotychczasowych map
- Tworzenie nowych map do multi i single ( z naciskiem na single)
*- na razie cicho sza.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2013, 10:43 przez janosiczek, łącznie zmieniany 5 razy.
-
The Viking
- Administrator Forum

-
The Viking
- Administrator Forum

- janosiczek
- Użytkownik Forum
Święta to czas magiczny ale przede wszystkim młodym ludziom kojarzy się ze Świętym Mikołajem, który to przychodzi z workiem prezentów. PAKER TEAM nie wierzy w Świętego Mikołaja, wiec też nie czeka na worek prezentów. Wiemy doskonale, że takie rzeczy załatwiają rodzice a potem sąsiad idzie się przebrać za Mikołaja. Dlatego też na święta dołączył do nas nowy człowiek, może od razu sprostuję nie na święta ale ogólnie dołączył
The Viking.
Od grudnia był to pracowity czas dla PT bowiem zatrudniliśmy aż dwóch nowych członków elitarnej drużyny ^^. Z pewnością sprawi to, że mapy będą jeszcze bardziej dokładne.
Wciąż szukamy ludzi którzy dobrze władają skryptami bądź zajmują się grafiką !
Od grudnia był to pracowity czas dla PT bowiem zatrudniliśmy aż dwóch nowych członków elitarnej drużyny ^^. Z pewnością sprawi to, że mapy będą jeszcze bardziej dokładne.
Wciąż szukamy ludzi którzy dobrze władają skryptami bądź zajmują się grafiką !
Poszukujemy PRO testerów do naszej kampanii. Każdy kto gra dobrze lub lepiej będzie mile widziany w naszym zespole. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o kontakt do mnie na PW lub deklarację tutaj w temacie.
Osoby takie po przetestowaniu misji zobowiązane są wysłać powtórkę oraz podzielić się opinią na temat misji (wypisać możliwe błędy map lub skryptów).
Dlaczego potrzebni są nam PRO testerzy? A no dlatego, że nasze misje nie należą do tych łatwych.
Pozdrawiam
Osoby takie po przetestowaniu misji zobowiązane są wysłać powtórkę oraz podzielić się opinią na temat misji (wypisać możliwe błędy map lub skryptów).
Dlaczego potrzebni są nam PRO testerzy? A no dlatego, że nasze misje nie należą do tych łatwych.
Pozdrawiam