Team Mapowy: Dołącz i Ty ! (08.09.2012)[11.12.2012]

Wszystko o KaM Remake - opinie, znalezione bugi, propozycje, mapy...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

Oficjalnie ogłaszam, że rezygnuję z pomocy Janosiczkowi po (chyba?) dwóch tygodniach od przystąpienia.
Powód: nie mam już na to czasu.

Janosiczku, zwolnij trochę - pomysły na mapy zapisuj na kartkach, a popraw te mapy. co już powstały. Szkoda Twojego potencjału.
I jeszcze raz, tym razem publicznie, przepraszam za milczenie i "olewanie sprawy".
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: janosiczek »

Gogoud pisze:Janosiczku, zwolnij trochę - pomysły na mapy zapisuj na kartkach, a popraw te mapy. co już powstały. Szkoda Twojego potencjału.
I jeszcze raz, tym razem publicznie, przepraszam za milczenie i "olewanie sprawy".
Mapy są poprawiane na bieżąco. Na dzień dzisiejszy mam już poprawione wszystkie mapy oprócz LOST, trzymam je w osobnym folderze. Dla ogółu są dostępne mapki które już dałem.. aby więcej ludzi miało tą samą wersje.

Szkoda bardzo, że nie masz czasu. Ubolewam nad tym.
Te dwie dzisiejsze mapy zrobiłem pod wpływem chwili... nie mogłem już wytrzymać.. ;)
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Hello !

Długo temat nie był odświeżany. Wiele się zmieniło od tamtego czasu. Grupa dowodzona pod moimi rozkazami. 8-) Nadal ze mną. :smiesne:
Ba nawet się sporo powiększyliśmy ! W skład i pomoc PAKER TEAMU wchodzą na dzień dzisiejszy:

- woloszek - fałdowanie i tworzenie map, pomysły i inne ważne rzeczy [ Prawa Ręka]
- Luki - skrypty i pomysły i inne
- PAKER - ( oblewanie ukończonych map, koordynowanie zespołu, tworzenie map, pomysły, fałdowanie, ZAŁOŻYCIEL)
- Damian (testy map, pomysły)
- browaar (testy map, pomysły)
- danio
- The Viking ( nowy człowiek!) witamy w PAKER TEAM !

R E K R U T A C J A ?O T W A R T A
Jeśli chcesz i masz czas... dołącz do nas: Wyślij swoje namiary i napisz nam co byś umiał zrobić/ co umiesz. ( jeśli chodzi o edytory i grę w kama)
Potrzebujemy na daną chwilę:

- ludzi do skryptów
- ludzi którzy robią mapy
- ludzi do "sadzenia" obiektów ( jeśli zrobisz mapę i dodasz obiekty będzie GIT)
- grafików ( nie musisz być picasso) ;)

Dla nowych ludzi oferujemy:

- miłą atmosferę
- dostęp do najnowszych map drużyny
- dostęp do najświeższych informacji o kam remake
- wsparcie duchowe ^^
- inne takie tam ;)

A na deser mam jeden z lepszych cytatów jakie wyczytałem gdy zaczynałem tworzyć PAKER TEAM:

Kod: Zaznacz cały

Jakoś też nie wierzę w stworzenie "mapowego teamu", dlatego że do tworzenia map, a nawet całych kampanii wystarczy jedna osoba. Nie potrzeba do tego całego kilkuosobowego teamu.

Większa liczba osób potrzebna jest przy czymś znacznie, znacznie większym, jak tworzenie w UDK, gdzie samemu ciężko stworzyć coś konkretnego.

No i najważniejsze. Normalny Twórca map, raczej nie chciałby tworzyć pod dyktando janosiczka.
A ja to skomentuje tak: :smiesne:

/////////////////////////////////////////////////////////////////
Plany PAKER TEAMU:

- Zrobienie pełnoprawnej kampani do KAM, ponad 10 misji. (w tym coś eXtra*)
- Poprawienie i ulepszenie dotychczasowych map
- Tworzenie nowych map do multi i single ( z naciskiem na single)

*- na razie cicho sza.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2013, 10:43 przez janosiczek, łącznie zmieniany 5 razy.
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: The Viking »

cóż panowie, po zastanowieniu może nawet mógłbym coś pomóc w dopracowywaniu szczegółów... Janosik, jeśli jesteś zainteresowany moją pomocą to dawaj na PW propozycje ;)
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: woloszek »

Co masz namyśli pisząc o tych "szczegółach"?
The Viking
Administrator Forum
Administrator Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: The Viking »

Dopracowywanie szczegółów jak fałdowanie terenu, obiekty na mapie, kolory terenu, odcienie... Niby mało roboty ale lubię realistyczny krajobraz :D Chociaż to "mało roboty" to może jednk trochę zająć...
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Święta to czas magiczny ale przede wszystkim młodym ludziom kojarzy się ze Świętym Mikołajem, który to przychodzi z workiem prezentów. PAKER TEAM nie wierzy w Świętego Mikołaja, wiec też nie czeka na worek prezentów. Wiemy doskonale, że takie rzeczy załatwiają rodzice a potem sąsiad idzie się przebrać za Mikołaja. Dlatego też na święta dołączył do nas nowy człowiek, może od razu sprostuję nie na święta ale ogólnie dołączył ;) The Viking.
Od grudnia był to pracowity czas dla PT bowiem zatrudniliśmy aż dwóch nowych członków elitarnej drużyny ^^. Z pewnością sprawi to, że mapy będą jeszcze bardziej dokładne.

Wciąż szukamy ludzi którzy dobrze władają skryptami bądź zajmują się grafiką !
Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: woloszek »

Poszukujemy PRO testerów do naszej kampanii. Każdy kto gra dobrze lub lepiej będzie mile widziany w naszym zespole. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o kontakt do mnie na PW lub deklarację tutaj w temacie.
Osoby takie po przetestowaniu misji zobowiązane są wysłać powtórkę oraz podzielić się opinią na temat misji (wypisać możliwe błędy map lub skryptów).

Dlaczego potrzebni są nam PRO testerzy? A no dlatego, że nasze misje nie należą do tych łatwych.

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Majk
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Majk »

Może i bym przetestował tą kampanię, ale jakoś mało czasu mam i chęci.
Mimo wszystko powodzenia przy tworzeniu kampanii, oby była faktycznie trudna :)
Odpowiedz