Banalne porady

Szukasz kodu? Znasz praktyczne, przydatne sztuczki lub ich szukasz? A może opracowałeś interesującą taktykę? Zajrzyj tu!

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

0. Gdy już budowniczy zbudują jakąś budowlę, część z nich [jak wiadomo] będzie mimo tego dalej klepać młotkiem w gotowy budynek. Albo jakiś budowniczy gapa, z drugiej części miasta będzie szedł, by postukać se młotkiem. Możesz oszczędzić mu pracy zlecając naprawianie budynku [w menu budowli] i z powrotem odhaczyć ową opcję. Budowniczy nie powinni już pędzić na próżno w stronę budynku i robić zamętu wokół.
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

Brawo! Cóż za odkrycie, naprawdę... Niektórzy te sztuczki znają i od pięciu, sześciu lat (jeśli chodzi o przyspieszenie, a jeśli chodzi o drzewa i drogę za free to i od dziewięciu lat ;)). A co do budowniczych, to jak się skończy rozbudowę osady to można ich do rywala posłać, by oberwali kamieniem w łeb i wojo dobiło ;) (sadystyczne posunięcie ;)). Co do pomocników to łatwo idzie się przekonać, że te wszystkie przeliczniki to tylko strata kasy, żarła i czasu na rachowanie. Lepsza i skuteczniejsza taktyka to taktyka Khelbena. Zdecydowanie!
Crimson (king) Michailoff
Awatar użytkownika
mar244
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: mar244 »

Michailoff pisze:Brawo! Cóż za odkrycie, naprawdę...
nie musiałeś tego tak ująć, możesz w ten sposób obrazić użytkownika może on naprawdę to odkrył.
Obrazek
Rafael_5000
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Rafael_5000 »

Ale zostało to już poruszone setki razy w wielu tematach (a także na stronie głównej w odpowiednim dziale), tak więc robi29 po prostu ośmieszył się i dał nam kolejny dowód na to, że użytkownicy bardzo rzadko korzystają z opcji wyszukiwania. I to jest przykre.
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

To, że się ośmieszył to raczej pewne. Nie trzeba nawet korzystać z opcji wyszukiwania, by pomyśleć, że każdy na to wpadł...
Obrazek
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Luki »

A ja ni będe się kolesia czepiał, na początku też nie używałem opcji szukaj...

Mnie za to zdziwiło odkrycie Khelbena!

Tyle razy mnie wkurzalo, ze Te bezmózgi(robole) łaziły mi naokolo czasami, by dostukac budynek zbuowany wcześniej.

Zaraz wypróbuje to w praktyce 8-)
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

jeśli naciśniesz na wiadomośc i naciśniesz delete to ona się skasuje.Pozwala to na szybkie usuwanie wiadomości...Wspaniałe odkrycie prawda? :smiesne:
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

No nie? Powinieneś dostać za to Nobla.
Awatar użytkownika
Diego
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Diego »

hehee, ja już o tym bardzo dawno wiem :D

Jak mam bardzo duzo wiadomości o tym że moje wojo jest głodne ( najcześciej w czesie walki ) to wtedy tylko wciskam na wiadomość i delete ...
Bo tych wiadomości to mam z 50 ( nie mieszczą się na ekranie ).

I z tym DELETE jest szybciej !!!
smile ; )
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

To, jak i wiele innych skrótów klawiszowych opisałem w moim KaM'owym poradniku. Będzie on niebawem dostępny na stronie.
Odpowiedz