0. Gdy już budowniczy zbudują jakąś budowlę, część z nich [jak wiadomo] będzie mimo tego dalej klepać młotkiem w gotowy budynek. Albo jakiś budowniczy gapa, z drugiej części miasta będzie szedł, by postukać se młotkiem. Możesz oszczędzić mu pracy zlecając naprawianie budynku [w menu budowli] i z powrotem odhaczyć ową opcję. Budowniczy nie powinni już pędzić na próżno w stronę budynku i robić zamętu wokół.
Brawo! Cóż za odkrycie, naprawdę... Niektórzy te sztuczki znają i od pięciu, sześciu lat (jeśli chodzi o przyspieszenie, a jeśli chodzi o drzewa i drogę za free to i od dziewięciu lat ). A co do budowniczych, to jak się skończy rozbudowę osady to można ich do rywala posłać, by oberwali kamieniem w łeb i wojo dobiło (sadystyczne posunięcie ). Co do pomocników to łatwo idzie się przekonać, że te wszystkie przeliczniki to tylko strata kasy, żarła i czasu na rachowanie. Lepsza i skuteczniejsza taktyka to taktyka Khelbena. Zdecydowanie!
Ale zostało to już poruszone setki razy w wielu tematach (a także na stronie głównej w odpowiednim dziale), tak więc robi29 po prostu ośmieszył się i dał nam kolejny dowód na to, że użytkownicy bardzo rzadko korzystają z opcji wyszukiwania. I to jest przykre.
Jak mam bardzo duzo wiadomości o tym że moje wojo jest głodne ( najcześciej w czesie walki ) to wtedy tylko wciskam na wiadomość i delete ...
Bo tych wiadomości to mam z 50 ( nie mieszczą się na ekranie ).