Wychodzenie z gry

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Wychodzenie z gry

Post autor: kurzel131 » 27 sty 2011, 18:53

Elo mam czasami nastepujacy problem, gdy stworze za duza armie wychodzi mi z gry z komunikatem i przyciskami wyslij raport o bledach nie wysylaj i debuguj.mam tak gdy w 1 plutonie ze tak powiem mam 100 jednostek, nie ma problemu gdy chce robic 2x po 50 ale jako to ma sens z 1 strony.

Zainstalowalem patch bo naszla mnie chec na gre, a dzieki temu w 1 misji uratowalem 1 wieze, tak to zawsze po uratowaniu w wiezy mi wychodzilo z gry z komunikatem opisanym powyzej, macie tak moze??.

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 27 sty 2011, 19:05

Jeden oddział może mieć góra 80 jednostek. Co prawda nie można stworzyć większej grupy ręcznie, ale jeśli trzymasz i szkolisz wiele jednostek pod drzwiami warowni, możesz spodziewać się różnych problemów.

Jeśli masz patcha SR2, możesz ewentualnie spróbować bety SR3. Tylko nie używaj wtedy starych zapisów, rozpoczynaj misje od nowa.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 » 27 sty 2011, 21:53

Dobra to wojo bede ograniczal, patcha wgram jak skoncze ostatnia misje tsk


Zeby nie robic nowego tematu, mam pytanie dotyczace robienia skrinow z gry, czy jest jakis patch albo inny klawisz odpowiedzialnny za ich robienie??, bo niestety wychodza one jak na obrazku ponizej

Obrazek


Ps jak robic skriny w hd?? tzn o duzej rozdzielczosci zebym mial w jednym ujeciu cala wioske, tak jak w galeri.

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 27 sty 2011, 22:05

kurzel131 pisze:Ps jak robic skriny w hd?? tzn o duzej rozdzielczosci zebym mial w jednym ujeciu cala wioske, tak jak w galeri.
Łącząc ze sobą obrazki. ;)

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 » 28 sty 2011, 02:57

Ok da sie zrobic, bo bawilem sie tak kiedys, a same skriny zeby byly bardziej kolorowe niz to co dalem??

Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Posty: 784
Rejestracja: 02 mar 2009, 12:51
Lokalizacja: Lubin
Kontakt:

Post autor: Joker » 28 sty 2011, 10:07

Tym programem zrobisz kolorowe
screny. :wink:

Download

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 » 28 sty 2011, 13:41

Fotki hulaja, mam teraz pytanie postawilem gospodarstwa i jeden hektar nie jest siany, a cala reszta jest jakis bug??.

http://c.wrzuta.pl/wi14867/803fe4ec0017 ... 2013_21_38

Na wprowadzeniu rowniez mam buga z kamieniami - kilku pokladow kamieniarz nie jest w stanie wydobyc. Czy ten patch to naprawia??

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 28 sty 2011, 16:28

kurzel131 pisze:Dobra to wojo bede ograniczal, patcha wgram jak skoncze ostatnia misje tsk
Nie masz co się męczyć, z tego co wiem to po wgraniu możesz dalej grać na starych zapisach, tylko że w tak wznowionej misji nadal będą te same błędy - dopiero zaczęcie którejś od nowa daje poprawę. Czyli możesz skończyć jedną misję, a następna będzie już poprawiona.
kurzel131 pisze:Fotki hulaja, mam teraz pytanie postawilem gospodarstwa i jeden hektar nie jest siany, a cala reszta jest jakis bug??.
Przypadek. :)
kurzel131 pisze:Na wprowadzeniu rowniez mam buga z kamieniami - kilku pokladow kamieniarz nie jest w stanie wydobyc. Czy ten patch to naprawia??
SR3 tak.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

kurzel131
Użytkownik Forum
Posty: 393
Rejestracja: 12 kwie 2009, 18:08
Kontakt:

Post autor: kurzel131 » 29 sty 2011, 14:13

No dobra, ale wyczytalem w topiku z tym nowym patchem ze on bardziej zweksza bledy niz je usuwa, i ktos tam pisal ze trzeba save usunac zeby dzialal (w kwesti ze ktos pisal ze sie instaluje tam samo jak versje 2).

Czyli jakbym od nowa po wgraniu patcha zaczol wprowadzenie to bym nie mial problemu z kamieniami czy zaskoczy patch bez potrzeby grania od nowa??

Chociaz w sumie i tak zaczne od nowa bo zle policzylem odleglosc na 26 gospodarstw;p.

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 » 29 sty 2011, 14:57

Już nie pamiętam, czy najnowsza beta sama usuwa save'y, czy nie - zawsze możesz sobie zrobić kopie, żeby potem móc zacząć misje bez potrzeby kończenia poprzednich na nowo.

Save ze starej wersji już nim pozostanie, nadal nie będziesz mógł wydobyć części z tych kamieni.

Co do błędów - to było na początku, w tej chwili (moim zdaniem) jest dużo lepiej niż w SR2.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji

ODPOWIEDZ