Wychodzenie z gry
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Wychodzenie z gry
Elo mam czasami nastepujacy problem, gdy stworze za duza armie wychodzi mi z gry z komunikatem i przyciskami wyslij raport o bledach nie wysylaj i debuguj.mam tak gdy w 1 plutonie ze tak powiem mam 100 jednostek, nie ma problemu gdy chce robic 2x po 50 ale jako to ma sens z 1 strony.
Zainstalowalem patch bo naszla mnie chec na gre, a dzieki temu w 1 misji uratowalem 1 wieze, tak to zawsze po uratowaniu w wiezy mi wychodzilo z gry z komunikatem opisanym powyzej, macie tak moze??.
Zainstalowalem patch bo naszla mnie chec na gre, a dzieki temu w 1 misji uratowalem 1 wieze, tak to zawsze po uratowaniu w wiezy mi wychodzilo z gry z komunikatem opisanym powyzej, macie tak moze??.
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Jeden oddział może mieć góra 80 jednostek. Co prawda nie można stworzyć większej grupy ręcznie, ale jeśli trzymasz i szkolisz wiele jednostek pod drzwiami warowni, możesz spodziewać się różnych problemów.
Jeśli masz patcha SR2, możesz ewentualnie spróbować bety SR3. Tylko nie używaj wtedy starych zapisów, rozpoczynaj misje od nowa.
Jeśli masz patcha SR2, możesz ewentualnie spróbować bety SR3. Tylko nie używaj wtedy starych zapisów, rozpoczynaj misje od nowa.
Dobra to wojo bede ograniczal, patcha wgram jak skoncze ostatnia misje tsk
Zeby nie robic nowego tematu, mam pytanie dotyczace robienia skrinow z gry, czy jest jakis patch albo inny klawisz odpowiedzialnny za ich robienie??, bo niestety wychodza one jak na obrazku ponizej

Ps jak robic skriny w hd?? tzn o duzej rozdzielczosci zebym mial w jednym ujeciu cala wioske, tak jak w galeri.
Zeby nie robic nowego tematu, mam pytanie dotyczace robienia skrinow z gry, czy jest jakis patch albo inny klawisz odpowiedzialnny za ich robienie??, bo niestety wychodza one jak na obrazku ponizej
Ps jak robic skriny w hd?? tzn o duzej rozdzielczosci zebym mial w jednym ujeciu cala wioske, tak jak w galeri.
Fotki hulaja, mam teraz pytanie postawilem gospodarstwa i jeden hektar nie jest siany, a cala reszta jest jakis bug??.
http://c.wrzuta.pl/wi14867/803fe4ec0017 ... 2013_21_38
Na wprowadzeniu rowniez mam buga z kamieniami - kilku pokladow kamieniarz nie jest w stanie wydobyc. Czy ten patch to naprawia??
http://c.wrzuta.pl/wi14867/803fe4ec0017 ... 2013_21_38
Na wprowadzeniu rowniez mam buga z kamieniami - kilku pokladow kamieniarz nie jest w stanie wydobyc. Czy ten patch to naprawia??
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Nie masz co się męczyć, z tego co wiem to po wgraniu możesz dalej grać na starych zapisach, tylko że w tak wznowionej misji nadal będą te same błędy - dopiero zaczęcie którejś od nowa daje poprawę. Czyli możesz skończyć jedną misję, a następna będzie już poprawiona.kurzel131 pisze:Dobra to wojo bede ograniczal, patcha wgram jak skoncze ostatnia misje tsk
Przypadek.kurzel131 pisze:Fotki hulaja, mam teraz pytanie postawilem gospodarstwa i jeden hektar nie jest siany, a cala reszta jest jakis bug??.
SR3 tak.kurzel131 pisze:Na wprowadzeniu rowniez mam buga z kamieniami - kilku pokladow kamieniarz nie jest w stanie wydobyc. Czy ten patch to naprawia??
No dobra, ale wyczytalem w topiku z tym nowym patchem ze on bardziej zweksza bledy niz je usuwa, i ktos tam pisal ze trzeba save usunac zeby dzialal (w kwesti ze ktos pisal ze sie instaluje tam samo jak versje 2).
Czyli jakbym od nowa po wgraniu patcha zaczol wprowadzenie to bym nie mial problemu z kamieniami czy zaskoczy patch bez potrzeby grania od nowa??
Chociaz w sumie i tak zaczne od nowa bo zle policzylem odleglosc na 26 gospodarstw;p.
Czyli jakbym od nowa po wgraniu patcha zaczol wprowadzenie to bym nie mial problemu z kamieniami czy zaskoczy patch bez potrzeby grania od nowa??
Chociaz w sumie i tak zaczne od nowa bo zle policzylem odleglosc na 26 gospodarstw;p.
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Już nie pamiętam, czy najnowsza beta sama usuwa save'y, czy nie - zawsze możesz sobie zrobić kopie, żeby potem móc zacząć misje bez potrzeby kończenia poprzednich na nowo.
Save ze starej wersji już nim pozostanie, nadal nie będziesz mógł wydobyć części z tych kamieni.
Co do błędów - to było na początku, w tej chwili (moim zdaniem) jest dużo lepiej niż w SR2.
Save ze starej wersji już nim pozostanie, nadal nie będziesz mógł wydobyć części z tych kamieni.
Co do błędów - to było na początku, w tej chwili (moim zdaniem) jest dużo lepiej niż w SR2.