instalacja gry na XP

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
czosi
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 09 sie 2005, 17:40

instalacja gry na XP

Post autor: czosi » 09 sie 2005, 17:45

Mam windowsa XP sp2 i gre knights and merchants TSK i nie moge jej zainstalować .
Podczas instalacji wyskakuje mi bład : Nie mozna odnalezc pliku SHELL.DLL . Przeszukalem kompsa i znalazlem ten plik w windows/system . Nie wiem o co moze chodzic ....prosze o pomoc ...z góry dzieki ;)

czosi
Użytkownik Forum
Posty: 2
Rejestracja: 09 sie 2005, 17:40

Post autor: czosi » 09 sie 2005, 18:17

juz sie z tym uporałem ... wystarczylo tylko dodac ten plik do system32 ;]

Rafael_5000
Użytkownik Forum
Posty: 332
Rejestracja: 06 sie 2005, 17:09

Post autor: Rafael_5000 » 09 sie 2005, 20:14

Kolejny post do kosza... :lol:

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 10 sie 2005, 16:13

Dlaczego do kosza? Tu jest rozwiązanie problemu. Może kiedyś ktoś zgłosi się z identycznym...
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Rafael_5000
Użytkownik Forum
Posty: 332
Rejestracja: 06 sie 2005, 17:09

Post autor: Rafael_5000 » 10 sie 2005, 16:27

Przepraszam, źle się wyraziłem. Temat: instalacja gry na XP może jak najbardziej zostać. Źle to napisałem, chodzi mi o to, że ten post Czosiego był niepotrzebny. Sam rozwiązał problem. Poza tym wypowiadam to pół-żartem więc... niech inni się uczą, przykładem Czosi.

Mati_91
Użytkownik Forum
Posty: 55
Rejestracja: 07 sie 2005, 17:30
Lokalizacja: Lipsk

Re: instalacja gry na XP

Post autor: Mati_91 » 10 sie 2005, 19:34

czosi pisze:Mam windowsa XP sp2 i gre knights and merchants TSK i nie moge jej zainstalować .
Podczas instalacji wyskakuje mi bład : Nie mozna odnalezc pliku SHELL.DLL . Przeszukalem kompsa i znalazlem ten plik w windows/system . Nie wiem o co moze chodzic ....prosze o pomoc ...z góry dzieki ;)
bardzo dziwne juz kilka razy instalowalem kam i nie wyskakiwal mi za rzadnym razem jakis blad a mam windows xp
FORZA JUVE!

Rafael_5000
Użytkownik Forum
Posty: 332
Rejestracja: 06 sie 2005, 17:09

Post autor: Rafael_5000 » 10 sie 2005, 20:09

Tak na dobrą sprawę to u mnie dopiero po przejściu z 98 na XP wszystko wróciło do normy.

Kurde, normalnie strefa 11 :coongada::

Gb.Ottis
Użytkownik Forum
Posty: 128
Rejestracja: 04 sie 2005, 14:48
Lokalizacja: Radom
Kontakt:

Post autor: Gb.Ottis » 22 sie 2005, 23:59

Ja nigdy nie miałem problemów z instalacją gry KAM. Zaznaczam jednka, że po każdym odinstalowaniu usuwam grę z rejetru ... na tyle na ile to potrafię :}
Piotr Soboń Gb.Ottis
E-mail: Gb.Ottis@poczta.fm
tel. +48 692636048
GG: 3832344

Rafael_5000
Użytkownik Forum
Posty: 332
Rejestracja: 06 sie 2005, 17:09

Post autor: Rafael_5000 » 23 sie 2005, 09:13

Słusznie, aczkolwiek wątpię by to rozwiązało problem chłopaków...

Ale na pewno nie zaszkodzi :szczerzy:

Gb.Ottis
Użytkownik Forum
Posty: 128
Rejestracja: 04 sie 2005, 14:48
Lokalizacja: Radom
Kontakt:

:}

Post autor: Gb.Ottis » 24 sie 2005, 01:05

Nie polecam jednak żadnych programów do czyszczenia rejestru. Lepiej to zrobić niedokładnie samemu {pod warunkiem, że ten rejsetr się zna} niż żeby zrobił to za ciebie jakiś kretyński program, który zrobi to aż zbyt dokładnie. Czyszczenie rejestru jest jak ... jest dobre na wszystko :}
Piotr Soboń Gb.Ottis
E-mail: Gb.Ottis@poczta.fm
tel. +48 692636048
GG: 3832344

ODPOWIEDZ