Mam windowsa XP sp2 i gre knights and merchants TSK i nie moge jej zainstalować .
Podczas instalacji wyskakuje mi bład : Nie mozna odnalezc pliku SHELL.DLL . Przeszukalem kompsa i znalazlem ten plik w windows/system . Nie wiem o co moze chodzic ....prosze o pomoc ...z góry dzieki
Przepraszam, źle się wyraziłem. Temat: instalacja gry na XP może jak najbardziej zostać. Źle to napisałem, chodzi mi o to, że ten post Czosiego był niepotrzebny. Sam rozwiązał problem. Poza tym wypowiadam to pół-żartem więc... niech inni się uczą, przykładem Czosi.
czosi pisze:Mam windowsa XP sp2 i gre knights and merchants TSK i nie moge jej zainstalować .
Podczas instalacji wyskakuje mi bład : Nie mozna odnalezc pliku SHELL.DLL . Przeszukalem kompsa i znalazlem ten plik w windows/system . Nie wiem o co moze chodzic ....prosze o pomoc ...z góry dzieki
bardzo dziwne juz kilka razy instalowalem kam i nie wyskakiwal mi za rzadnym razem jakis blad a mam windows xp
Ja nigdy nie miałem problemów z instalacją gry KAM. Zaznaczam jednka, że po każdym odinstalowaniu usuwam grę z rejetru ... na tyle na ile to potrafię :}
Piotr Soboń Gb.Ottis
E-mail: Gb.Ottis@poczta.fm
tel. +48 692636048
GG: 3832344
Nie polecam jednak żadnych programów do czyszczenia rejestru. Lepiej to zrobić niedokładnie samemu {pod warunkiem, że ten rejsetr się zna} niż żeby zrobił to za ciebie jakiś kretyński program, który zrobi to aż zbyt dokładnie. Czyszczenie rejestru jest jak ... jest dobre na wszystko :}
Piotr Soboń Gb.Ottis
E-mail: Gb.Ottis@poczta.fm
tel. +48 692636048
GG: 3832344