eee... straszysz ich, że zamkniesz forum bo się kłucą oO? Czy masz jakieś inne poważne powody, np brak kasy na serwer czy coś?
I przestańcie z tym "oficjalna" i "nieoficjalna" ankieta... wtf... Ankieta to ankieta, biorą w niej udział użytkownicy forum, nie ma co jednej z nich przyklejać etykietke "nieoficialna" bo to nie sprawia różnicy -.- Czuje dziwne odnośniki do polskiego rządu.
Jak widać powyżej, sprawa shoutboxa zostanie przemyślana. Niech moc będzie z wami ... padawanami xD
Błagam o shoutboxa xD
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
... i nie mam czasu na koszenie głupich postów, bo ktoś postanowił sobie zaszaleć i kogoś powyzywać. Litości. Taka sytuacja jest dla mnie dodatkowym problemem, a nie po to uruchamiałem Forum kilka lat temu, żeby mieć dodatkowe problemy.Pablo1517 pisze:eee... straszysz ich, że zamkniesz forum bo się kłucą oO?
Fajnie, że jest inicjatywa, ale proszę nie przesadzajcie. Cieszy mnie, że dyskutujecie, spieracie się na argumenty, ale kiedy zaczynacie się wyzywać i robić jakieś zagrywki poniżej pasa wobec siebie, to to działa destrukcyjnie na wszystkich Użytkowników i na Forum. A jak się może skończyć, to już wspomniałem.
Hosting mam za darmo od www.sztab.com.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com