Błagam o shoutboxa xD

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.

Czy chcemy shoutboxa?

Tak, zdecydowanie!
13
62%
Nie, nie chcemy swobodnie rozmawiać...
8
38%

Liczba głosów: 21

Pablo1517
Użytkownik Forum

Post autor: Pablo1517 »

eee... straszysz ich, że zamkniesz forum bo się kłucą oO? Czy masz jakieś inne poważne powody, np brak kasy na serwer czy coś?
I przestańcie z tym "oficjalna" i "nieoficjalna" ankieta... wtf... Ankieta to ankieta, biorą w niej udział użytkownicy forum, nie ma co jednej z nich przyklejać etykietke "nieoficialna" bo to nie sprawia różnicy -.- Czuje dziwne odnośniki do polskiego rządu.

Jak widać powyżej, sprawa shoutboxa zostanie przemyślana. Niech moc będzie z wami ... padawanami xD
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: lucbach »

Pablo1517 pisze:eee... straszysz ich, że zamkniesz forum bo się kłucą oO?
... i nie mam czasu na koszenie głupich postów, bo ktoś postanowił sobie zaszaleć i kogoś powyzywać. Litości. Taka sytuacja jest dla mnie dodatkowym problemem, a nie po to uruchamiałem Forum kilka lat temu, żeby mieć dodatkowe problemy.

Fajnie, że jest inicjatywa, ale proszę nie przesadzajcie. Cieszy mnie, że dyskutujecie, spieracie się na argumenty, ale kiedy zaczynacie się wyzywać i robić jakieś zagrywki poniżej pasa wobec siebie, to to działa destrukcyjnie na wszystkich Użytkowników i na Forum. A jak się może skończyć, to już wspomniałem.

Hosting mam za darmo od www.sztab.com.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Jestem za shoutboxem, bo na innym forum jest i nawet nie muli strony. Tylko denerwuje mnie to po co jak czasami zdarza się, że tylko jedna osoba jest na forum, a czsami max. 4 i nie wiem czy jest warto go zkładać jak jest bardzo mało zalogowanych sosób na forum :( .
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Post autor: Cav »

Pewnie będzie tak, że ktoś przyjdzie, coś napisze, pójdzie sobie, potem kto inny przyjdzie, coś napisze i pójdzie i tak w kółko, bo żadko na forum jest więcej niż 5 osób

PS. robi choć na gg :lol:
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Post autor: Wubek »

Jak ostatnio się zalogowałem, było 6 osób online...zresztą zawsze jest temat do rozmów ;o

Lucbachu, ja bym nie miał nic przeciwko liście życzliwych...mam nadzieję, że 2 miejsce po mnie będzie mieć [...]

A ten temat zamknij, proszę, bo się zacznie....
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Post autor: Kamyk »

Myślę, że jakby się zainstalowało shoutboxa to byłoby więcej osób zalogowanych ;)
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Kamyczek nawet zdaje mi się, że tak by było więcej osób zalogowanych, czyli teraz to na 99% jestem za shoutboxem :)
Pablo1517
Użytkownik Forum

Post autor: Pablo1517 »

no to pozostaje czekać, a teraz chce ktoś w K&M grac xD?
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.