Jak wiadomo, KaM jest grą niezwykle mizerną, jeśli chodzi o grę sieciową (IMO poza samą mechaniką gry najważniejszy aspekt RTS-a), jakieś 90% strategii pod tym względem jest lepszych. Najlepsze w tym fachu pozostają zdecydowanie produkcje Blizzarda.
Ponieważ po 11 latach mam już KaMca zdecydowanie po dziurki w nosie (o czym już pisałem), proponuję więc użytkownikom miłą odmianę w postaci pojedynku przez sieć właśnie w StarCrafta i/lub WarCrafta III za pośrednictwem battle.net (StarCraft, bo z wiadomych względów w WarCrafta III na batku grać nie mogę
Nie pozostaje mi więc nic innego, jak rzucić wyzwanie forumowym graczom, którzy nie ograniczają się tylko do KaM i grywają w jedną z tych produkcji.
Poza tematem strategii dodam, że mógłbym też zagrać z kimś na battle.net w Diablo II, lub w WoWa na jakimś prywatnym serwerze (czemu nie battle.net? Przyczyny chyba każdemu szanującemu się graczowi są znane).
PS Jeszcze jedna ważna informacja. Kiedy jakiś pojedynek mógłby się odbyć? Zazwyczaj od południa, aż do nocy, ale w razie czego - łapcie kontakt przez PW, lub (co byłoby dla mnie wygodniejsze i to dużo) GG.
//Popraw.
//Khel
//TA forma jest poprawna, "polonisto".
//Michailoff