KaM w waszym życiu

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

GoldKnife
Użytkownik Forum

KaM w waszym życiu

Odpowiedz z cytatem

Post autor: GoldKnife »

Ciekawe jak niektórzy z was traktowali KaMa jak graliście w niego po raz pierwszy, lub wasze dziwne przypadłości związane z tą grą.

Cóż jak miałem gdzieś tak dziesięć lat (2000 rok) zafascynowany KaM'em nie mogłem się z nim roztać i jak jechałem z bratem na działkę nie mogąc grać w KaMa zrobiliśmy jego wesję figurkową xD (np snopek zboża to był kosmyk wysuszonej trawy związane sznurkiem itd).
,,Moją zbroją jest pogarda"
miecznik12
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: miecznik12 »

Ja pierwszy raz zagrałem w KaMa jak miam 8 lat siedziałem po 8 godzien dziennie.
Aż tu nadszedł dzień wyjazdu na wakacje do włoch. :x . Musiałem się z nim rozsatać na prawie cały miesiąc
GoldKnife
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: GoldKnife »

:||: współczuję jednak nie ma nic gorszego nż pożyczasz koledze gre w 6 klasie podstawówki a on trzyma grę i po zakończeniu gry nie oddaje,w dodatku przeprowadza się i znika bez śladu xD
,,Moją zbroją jest pogarda"
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Ja jak byłem mały(gdzieś tak 6,7 lat)to bałem się że z mojej szafy wyjdzie upiór :mrgreen:
Dlatego wyobrażałem sobie ciężką jazdę która mnie przed nim strzeże :usmiech:
Przynajmniej miałem spokojne noce :wink:
Awatar użytkownika
Warlike
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Warlike »

KaM... Gram w różne nowe, kapitalne gry, a i tak po jakimś czasie wracam do KaM-ca i znowu jestem nim zachwycony, jakbym grał 1 raz.. :D .
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Trwały projekty nad stworzeniem porządnej gry planszowej o KaM, ale oczywiście, jak większość moich olbrzymich projektów - i ten mnie przerósł...
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2007, 18:18 przez Kheli, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Warlike
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Warlike »

Ja myślałem nad szachami w stylu KaM. Zamiast standardowych pionków - wojacy z KaM-ca :smiesne: .
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wubek »

Khlebnku mój poRZądny, będę znów tak wredyn, że ci cóś wytknę. ^^

Ja i K&M? Moja 1 fajna gra, grałem w to 7-8 lat zanim zmieniłem na coś innego, najlepsze jest to, że przez rok nie wiedziałem, że to się przechodzi (o dziwo! :mrgreen: )
A teraz lubię od czasu do czasu się pobawić :P

Gold też miałem podobnie, siostra pożyczyła koledze płytkę koledze a on ją złamał :?
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2007, 17:51 przez Wubek, łącznie zmieniany 1 raz.
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

GoldKnife pisze::||: współczuję jednak nie ma nic gorszego nż pożyczasz koledze gre w 6 klasie podstawówki a on trzyma grę i po zakończeniu gry nie oddaje,w dodatku przeprowadza się i znika bez śladu xD
Może prędzej czy później odkurzy grę i trafi do nas :wink: . Wtedy się z nim rozprawimy.

Ja pamiętam, że kiedy kolega pokazał mi KaM (byłem od początku źle nastawiony, mimo że nawet nie włączyliśmy jeszcze gry), to zafascynował mnie chłop robiący wino :mrgreen: . Świetnie dreptał sobie w tym zbiorniku. No i chłop siejący i koszący zboże - idealnie trafiło to w mój gust, który preferuje gry mocno oparte na rzeczywistości.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Odpowiedz