Rekord w długości gry
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michailoff
- Moderator
Ja narazie misja 20, 36h spore miasto, do tego armia 2 X 70 jedn. Ciężkiej Jazdy i 70 Wojowników
Niestety od kilku(kilkunastu?) godzin musze używac kodów, bo by mi się kamień skończył.
Powoli dochodzę ulicami do mostu, ale cały zachód zostawiłem, bo wojsko musi gdzieś stac
Mam plan dojścia do twierdzy na północy i urządzenia jej po swojemu. Pożyjemy, zobaczymy. Z rekordami dot. jedzenia to się nie mam co równac, co chwile 210 sztuk żarcia odchodzi, w spichrzu mam cały czas koło 800 kiełbas 600 chlebów i 300 win.
Niestety od kilku(kilkunastu?) godzin musze używac kodów, bo by mi się kamień skończył.
Powoli dochodzę ulicami do mostu, ale cały zachód zostawiłem, bo wojsko musi gdzieś stac
E słabiaki xD... Kiedyś grałem w misję 5 bodajże i zerwałem sobie nockę... grałem całą noc w KaM, a oprócz tego grałem jeszcze w dni... ogólnie grałem w tą misję 120+ godzin... oczywiście nie dlatego, że nie mogłem przejść lecz 4fun... Miasto nie za duże, ale za to ogromne ilości wojska (miałem go około 1000, ledwo się mieścili na pozycjach. Niektórzy z was mogą mi nie uwierzyć... ale to już wasza sprawa
. Dodam, że grałem na wersji TPR w kampanie TSK!